yeni kuş aldım,çatalında yumurta var eşi yok yumurtlarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan talha25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

talha25

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Talha Kılıç
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Evet arkadaşlar bugün gittim petshop'dan bi dişi taşlı miski aldım. (ön tepe)
baya canlı kuş sökük kuş odada oynamıyor, aldıktan sonra götünde yumurta olduğunu farkettim daha doğrusu yumurtamı kis mi çözemedim suluydu; yani nerden anlayabiliriz? 1.sorum bu,

ona güzel bi yuva yaptım talaş vs. koydum yanınada bi azgın erkek koydum, sabahı beklicem eğer çıkarsa gerçek eşi olmadan üzerine yatarmı? yatmazsa normal eş olan ama yumurtası olmayan bi çift kuşun altına koysam yatarlarmı üstüne? bu sorularıma cevap verenlere gönülden teşekkür ederim

Re: yeni kuş aldım yumurtlarmı? sorunu çözene kuş hediye

???? yardım

Re: yeni kuş aldım,çatalında yumurta var eşi yok yumurtlarmı

yumurtlar ama bakar mı bilemem.

Yumurtaya kendisi yatmaz,başka kuşun altına sürebilirsin.

Canım kardeşim sen gittim aldım birtane eve geldim ikitaneye çevirdin bu işi çatala bakmaya da öğrediğine göre yanına da azgın ekek atmışsın bu iş bilgisayarda yazmakla oluşmuyor kuşun eş alması ve yuva yapıp hazırlaması 1 hafta bazen 10 gün sürebilir çatıda yumurta var dediğin bir komşu abine veya amcana göster ur olabilir o kuşta yumurtaya yatmama oranı çok fazladır sonradan yanına attığın azgın da üvey babalık yapmayabilir selamlar.

makturk' Alıntı:
peki başka kuşun altına sürcemde çıkarsa o altına sürdüğüm çiftlerin yavruları olmalarımı lazım mesela eşler ama yavruları yok yine bakarlarmı başka yumurtaya

altına attığın kuş yumurtaya yatarsa yavruyada bakar ama yumurtaya yatması mesele

talha25' Alıntı:
makturk' Alıntı:
peki başka kuşun altına sürcemde çıkarsa o altına sürdüğüm çiftlerin yavruları olmalarımı lazım mesela eşler ama yavruları yok yine bakarlarmı başka yumurtaya

Yumurtayı altına atacağın kuşların halihazırda eş ve yumurtaya yatar vaziyette olması lazım. Bakarlar niye bakmasınlar. Çok fazla büyütmeye gerek yok, kuşunu uygun bir erkekle eşle zaten 15-20 gün sonra tekrar yumurtlar. Kökü sende nasılsa ortada dert edecek bir durum yok.

Geri