Yeni kuş aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım dama alıştılar diye mardin kelebek tipi vardı mardin yavru oyunlu açılmış kuşdu ama damlıktı bir iki yerden yazı okudum yavru kuşlar nereye alışırlarsa hep oraya inerlermiş ben tipiyle kelebeyi sattım ve 2 tane mermeri aldım oyunlu yavru değil bunları nasıl alıştırıyım bantlıyıp çatıda dolandırıyımı yoksa 1 hafta boyunca kümestemi tutuyum yardımlarınızı bekliyorum (inşalla bunlar damcı olmaz)

bence bantla en az 1 1.5 hafta falan tut başka dama atmamaları içinde ilk saldığında zorlama 2 3 gün duvara falan çıkıp insinler etrafı tanısınlar yoksa hemen uçurmaya kalkarsan bilmediklerinden bi yere atıyolar oraya alışıp gidiyolar

t2kral' Alıntı:
bence bantla en az 1 1.5 hafta falan tut başka dama atmamaları içinde ilk saldığında zorlama 2 3 gün duvara falan çıkıp insinler etrafı tanısınlar yoksa hemen uçurmaya kalkarsan bilmediklerinden bi yere atıyolar oraya alışıp gidiyolar
kendi tecrübelerimden yola çıkarak yazdım, çünkü ben o başka dama atmaları yüzünden 4 kere kümesi temizledim şuan iyi gidiyo 1 çift alıştırdım kendi çatımıza yinede karar senn atmacasız uçurman dileğiyle saygılar...

Geri