Yeni Kuş evim, 2009-2010 sezonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arktonnesos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
www.zeytinkusu.azbuz.com
Ad Soyad
Ali E.
Meslek
Zeytinci
İlgi Alanı
Kediler
2 ay süre harcadıgım, 2009-2010 sezonu için ümitle hazırladıgım yeni kuşevim; ahsap ve izolasyonlu çatılı ve 2 adet havalandırma bacalı

Arkadaslar fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• Resim 171.webp
    Resim 171.webp
    510.8 KB · Görüntüleme: 2,001
  • Resim 175.webp
    Resim 175.webp
    296.1 KB · Görüntüleme: 1,961
  • Resim 172.webp
    Resim 172.webp
    352.5 KB · Görüntüleme: 2,004
Re: Yeni Kusevim, 2009-2010 sezonu

Whayy Çok Güzel Olmusş Orda Ben Bile Yaşarım:)

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

gerçekten çok profestonelce olmuş tebrik etmek lazım bravooo

gerçekten çok emek verilmiş olduğu her halinden belli oluo insallah o yuvada sağlıklı yavrular alırsınız çok güzel olmuş... BURDUR dan selamlar ve saygılarımla...............

Kümes dört dörtlük olmuş, :heyo: hangi ırkı beslemeyi düşünüyosunuz ?

mrb kardeş çok guzel olmuş saglıklı bol yavrulu bir sezon geçirmen dilegiyle emegine saglık.

bi kümes ancak bu kadar güzel olabilir eline sağlık
maliyeti ne kadar buldu acaba öğrenebilirmiyiz ?

Çok güzel kümes olmuş emeginin karşılıgını kesinlikle alacaksın. koydugun kuşların tüyleri kadar yavrular alırsın işallah.
Fakat öndeki zeytin agaçları kuşların kümese rahatlıkla girişlerini engelleye bilir.
birde,
Ağaçlık bir alanda kuşları saldıgında yırtıcılara karşı dikkatli olman gerekiyor. Kümesinin dibine kadar gelebilirler.

S.A Ali Bey.

Maasallah emeginize saglik,gercektende süper denilebilecek bir kümes olmus.Dilerim sarf ettiginiz emegin karsiligini alir ve memnun kalirsiniz.
Bu arada sadece üretim olarak mi düsünüyorsunuz ?

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,hayirli sezonlar olsun insaallah.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

çok harika olmuş ama maliyet hakkında yazmamışsın imrendik yapan ustanın eline sağlık

hey maaşallah be kümese bakkk...
süper olmuş valla abicim...
Umarım bu kümese yakışacak kuşlarada sahip olursun veya olmuşsundur...

Valla harika bir kümes olmuş, gayet güzel eleştirilecek bir yanı yok .Umarım bundan sonrasıda sizin hayal ettiğiniz gibi olur . Yeni kümesinizde sağlıklı bol yavrrulu , verimli , keyifli sezonlar . Ben çok beğendim .. Tebrikler . selamlar.ŞEREF

kuş' Alıntı:
çok harika olmuş ama maliyet hakkında yazmamışsın imrendik yapan ustanın eline sağlık
hakikaten güsel olmuş tebrikler

Masllah tam profesyoncelce bi yer olmus kusların cok rahat yasabilcegi bi yer insallah herkese bi gun boyle bi yer nasip olur hersey gonlunuzce olsun saglıklı bol yavrulu gunler..

Her güzel kümeste yaşıyacak bir insan bulunuyor :)

Kümesiniz kuslar icin oldukca ideal görünüyor. Saglikli bir sezon ümidi ile...

selam değerli dostum...sevgili ali bey uzun zaman oldu görüşemedik..kümesin güzel tasarlanmış ellerine sağlık ..sanırım tam olarak bitince yani ekipmanların tam olduğun da tekrar resimler çekip bizlerin görmesini sağlarsın..saygılar..

ustam cok güzel olmus.yanlız gördüğüm kadarıuyla kullandığın suntalar kaplamasız galiba sorun yaratırlar.işallah bole bi kumes yapmak bizede nasip olur.Ustam nazar boncugu asmayı unutma.
saygılar

eline emeyine saglık cok güzel bir kümes olmuş

harika olmuş yanlız o kümesede o kümes gibi güzel kuşlar yakışır bu arada kümesin dıştan bir iki resmini daha koyarsanız sevinirim

sevgili arkadaşım bende kafes yapmayı planlıyorum şu senin kafesin ölçülerini verirmisin. bir de kaç güvercin kapasiteli

harika olmus kuslarla gormeyide isterim eminim kuslarinda komesin kadar guzeldir.

Ben yuvalıkların ebatlarını merak ettim. ideal gibi gorunuyor.

çok profestonel olmuş abi gerçekten çok 10 numara sağlıklı yavrular alırsın inşallah

Geri