Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci Yumurtayı 1o Gün Sonra Alırsın Ama İlk Önce Kümese Alışmaları Lazım.Yumurtayı İse Altında Bekletme Bakmazlar Eğer Yumurta Bozulmamışsa Başka Bir Kuşun Altına Atabilirsin.(örn:alman Kuşu İyi Yumurta bakar.)Eğer Altına Atabileceğin Kuş Yoksa Yumurtayı At Gitsin.
1.senin bişey yapmana gerek yok varsa bakıcının altına sürersin yumurtayı
2.normalde kuşlar 2 tane yumurta yapar birini bi gün birini bi sonraki gün.
3.bu soru senin vicdanına kalmış ister sakla ister başka bişi yap.
oncelıkle bu kus kumes degısıklıgınden dolayı yumurtanın ustune yatmıyacakdır.senın yerınde olsam yumurtasınıda hıcbır kusun altına surmezdım.bundan oncekı esını bılmıyorsun yabanı falanda olabılır.o yuzden at yumurtalarını bır es tak kısa surede zaten yıne yumurtlıyacakdır
İkinci Yumurtayı 1o Gün Sonra Alırsın Ama İlk Önce Kümese Alışmaları Lazım.Yumurtayı İse Altında Bekletme Bakmazlar Eğer Yumurta Bozulmamışsa Başka Bir Kuşun Altına Atabilirsin.(örn:alman Kuşu İyi Yumurta bakar.)Eğer Altına Atabileceğin Kuş Yoksa Yumurtayı At Gitsin.
arkadaşım normal olarak kuşlar ikinci yumurtaı 2 gun içinde bırakır bazı sitisnai durumalrda maksimum bir ahftada bırakır yumurtayı yanlış bilgiv verme lüftfen 2. si yumurtayı neden atsınki yemin içine gömünce 8 ay kadar dayanabiliyor yumurta eğer o kuştan yavru almak sitiyorsan başka kuşunaltındaki yumrutayla dğeiştireiblirsin kardeş yumrutaya yatarmaı yatmazmı bilmem bir iki gun takip et yatmazsa al altından yumrutayı buğdaya göm
Allaha emanet
arkadasım yanlıs bilği verme demişsin yanlıs değilde az eksik vermiş 10 gün sonra bırakır bırakır ama nasıl bırakır kusun esi varsa ese gelir 10 gün içinde tekrar yumurtaya yapar ve büyük olasılıkla kusunuz yumurtaya yatmayacakktır esini biliyorsanız veya sizdeyse yumurtayı saklayın ama esini bilmiyorsanız atın .....
s.a bu konuyu gördüm ve üye oldum dayanamadım bir güvercinin göz göre göre ölmesine dayanamıyorum adım mehmet 24 yaşındayım bazı arkadaşların zıttına sadece uçurup taklasına dönmesine bakıp bu kuş degersiz az yem ver ilaç vermesemde olur diyenlere düşmanlık etmeye geldim aslında arkadaş demişki başka kuşun altına sür sürecegin kuş yoksa at gitsin seni kimse attımıki sen o yumurtayı atıyorsun biraz araştırın ögrenin arkadaşlar ne yapacagınızı ben damızlıkcıyım bir yumurtanın nasıl saklanmaı gerektigine gelince 8unun çok yöntemi var birincisi yumurta saklama sadece kuş yumurtladıgı anda alınırsa gerçekleştirilmeli yani kuşunuz yumurtladı 3 5 gün yattı alıp yumurtayı sakliyim dersen avucunuda yalarsın kuş yumurtladı en fazla 3 4 saat içinde alıcaksın ve hemen bir bardak nişastayı alıcaksın yumurtayı ortasına koyup gömeceksin hiç görünmeyecek yumurta bu sana 1 ay a yakız zaman kazandırır sonra alıcaksın bakıcı postayı onun yumurtasını saklayacaksın önceki sakladıgın yumurtayıda postaların altına koyacaksın o posta yumurtalarınıda atmazsanız sevinirim benim verdigim bilgiyi sorgulayacak yok olmaz öyle şey diyecek arkadaşlara ben bu taktigi 3 yıldır yapıyorum 3 yıl önce çalışmadıgım bir dönemdi bir çift yumurta vardı ve anneye atmaca vurdu babada ilgilenmedi yumurtlarla o yumurtayı kolumun altında ısıta ısıta 8 gün boyunca baktım ve sonunda yawru çıktı araştırmacı olun bilmediginiz konuları bilen varmı diye sorun hiç degilse iyi kötü bir kuşunuz daha olur
hiç düşünmüyosunuz belki arkadaş almadan önce yumurtladı bi kuş bi dönemde 3 yumurta yapmaz okdar salak degil hadi iki yumurtasını aldıgınızda tekrar yumurtlar ama a birtane yumurtam var dur bitane daha yumurtlayayım demez onun için sen hiç kuşa yumurtayı gösterme sakla o eş tutarn yumurtlaması gereken zamanda yumurtlar
ay yildiz fikrin sevdim kimseye yazarak cezada veremen ben görsel bitiremedim kisi sayisini.
birde demissin kolunun altinda isitarak 8 gün baktim yavru cikti.
öyle hic durmadan yaptiysan helal olsun.
bende avratla konusuyordum az önce kuluckaya yatip yatmiyacagini.
eger sende ise yaradiysa bir resim yollada bakalim kus nasil.?
yumurtayı alma benim mardinim aldığımdan 2 gün sonra yumurtladı 1 gün bile sürmez yatar üstüne ama büyük bi ihtimal 2. yi yumurtlamaz yeri değiştiği için