Yeni KuşcuLuğa BaşLıyorum Ne Baksam Daha İyi Öğrenirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutlu_11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutlu_11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Zafer Özkurt
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar AiLemden GizLi Kuş Bakıcam Ve Yeni Kuşculuğu BaşLıcam Hangi Kuş Türünü Bakarsam Benim Öğrenmem İçin Daha Yararlı OLur Ltfenn BlgiLerinizi YorumLayıNız... (:

Valla beslemen güzelde gizli olması garibime gitti :S bu olayın kotu bir yanı mı var kı gizlı yapıyorsun anlamadım..

mutlu_11' Alıntı:
Arkadaşlar AiLemden GizLi Kuş Bakıcam Ve Yeni Kuşculuğu BaşLıcam Hangi Kuş Türünü Bakarsam Benim Öğrenmem İçin Daha Yararlı OLur Ltfenn BlgiLerinizi YorumLayıNız... (:

+ Öncelikle hayırlı olsun aramıza bir güvercin meraklısı, sevdalısı daha katıldı... (:
+ İlk başlayanlara genelde baska, bango gibi düz kuşlar tavsiye edilir.. Çünkü bu tür kuşları indirip kaldırması kolaydır.. Ve havada hep beraber uçarlar, dağılmazlar...
+ Ailenizden gizli olması bence kötü yani sizin yerinizde ben olsam ne olursa olsun aileme söylerdim: tabi sizin kararınız böyleyse bana bişey söylemek düşmez..
+ Bu arada yazınızıda düzeltirseniz seviniriz. Sitemizde bu tip yazılar kullanmak yasaktır: Lütfen Türkçemiz'i düzgün kullanmaya gayret edelim..
+ Umarım beni yanlış anlayıp kızmazsınız... :slm:

.........SİNAN ÖZTEKİN........

Bango Bakayım O Zaman

slm öncelikle hayırlı olsun güvercin beslemek çok zevklidir inşallah bu zevki kursağınızda bırakmazlar.Benim de ailem karşı fakat kuşları çok sevdiğimden bi şey demiyorlar bazen ara sıra kızdıkları oluyo tabi.Bence ilk önce bango, baska kuşundan başlayın hem kolay inerler hemde güzellerdir de eğer yeriniz oyun kuşuna müsaitse oyun kuşu besleyin derim .SAYGILARIMLA

SİNAN ATA

Ben Yeni Başladığım İçin Kolay İnen Bi Kuş Arıyorum Lütfen Kolay Beslenenleri Yazarmısınız Bango Ve Başka tür Kuşlar Beğeniyim

bir süre gizli besleyin uçurun ileride söyleyebilirsiniz(yavrusu olunca özellikle kime kolay kolay dayanamz:)

baska, bonjili,böyle düz uçan kuşlar tavsiye ederim.bide bi tavsiyem olcak bu tür baska,bonjili gibi kuşlar çok kafalı oluo onun için çevrenden alma uzak yerlerden al çünkü yerlerine geri gidiyorlar yada kızma yavru fln alabilirsin 3 günde alışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri