Yeni kuşlar aldım nasıl uçurmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emre110

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre altan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
evet abiler kümesteki uçmayan kuşları yok ettim sattım yerine taklacı 1 çift beyaz ve 1 çift mavi aldm ben bunları ilk uçuşunda nasıl uçurmalıyım sizce ne yaparak uçurayım damcı olmamaları için ne yapmam lazım 1 -2 taktik verirseniz çok memnun olurum ve kaç hafta tutayım kuşları ? ayrıca kuşlar daha sökülmemiş yavru nasıl uçurmam lazım

yardım eden yokmu ya

Kuşları yeni almışsın bence ilk sorun nasıl uçurmalıyım değil, nasıl alıştırmalıyım olması gerekiyor. Ortalama 1,1.5 ay içersinde alışırlar diye düşünüyorum. Kuşlar anaç kuşlarsa bu süre dahada uzar. Geldikleri kümes yakınsa veya havalandıklarında görüyorlarsa şansın dahada düşecektir.

uçmayanları elden çıkarmayla hata yapmışsın, damcı olmadan iyi alıştırmak için yerde kalabalık kuş iyidir daha sonra eleyerek elden çıkarırdın. neyse 2 en fazla 3 hafta yeterlidir daha fazlası kuşlarını tavuk gibi yapar kaç dakika uçtukları önemli değil sadece yerine insinler bir sabah çok erken birde akşam serinliğe doğru kaldır günde iki sefer. Kuşlar gerekli sinyali sana verecektir zaten hedefine atlayıp fışkırma yapmaya başladıklarında tek başına ve günde sadece 1 kere uçur.. Olay budur atmacasız günler dilerim...

Geri