yeni kuşlar yeni resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bunlar yeni kuşlarım dumanlıyla sabuni eş yumartadalar miskinin eşini atmacaya verdim

Ekli dosyalar

• Görüntü361.jpg
    Görüntü361.jpg
    563.2 KB · Görüntüleme: 1,506
  • Görüntü362.webp
    Görüntü362.webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 1,773
  • Görüntü363.webp
    Görüntü363.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 1,775
kümes ve kiilitler

Ekli dosyalar

• Görüntü360.jpg
    Görüntü360.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 1,491
  • Görüntü352.webp
    Görüntü352.webp
    152.2 KB · Görüntüleme: 1,744
  • Görüntü353.webp
    Görüntü353.webp
    55.8 KB · Görüntüleme: 1,788
galiba kuşlarımı beğenen yok yorum yapmadığınıza göre

sabuni güzel kalemli kuş
oyunlumu yada oynuyosa ne kadr oynuyo bilgi verirmisin ALlAH tüğü kadare ömür versin kuşlarına

saygılar

emre kalender

maaşallah yerinde kuşlarında güzelmiş,kilitlerinde sağlama benziyor ama sen telleri biraz daha sağlamlaştır güle güle besle :slm:

selamunaleykum
kuslarda kopeklerde guzel hayat zor ama oda guzel
saygilarla ferhat

ewet sabunim oyunlu aslında o kuşu idareten miskiyle eş yapmak için almıştım ama çok iyi kuş çıktı ilk başlarda ne yalan söylryim iyi oynamıyordu 1 1.5 ay benimkuşlarla uçtu ve şimdi geldiği nokta çok güzel 2 2.5 saat miskiyle beraber uçuyor ama miskiyle eş yapamadığım için üzgünüm biraz yumurtaları var şu anda yavrular çıkıp büyüsün miskiyle eş yapmayı bir daha deneycem

arkadaşlar sizlerle sıcağı sıcağına bir haber paylaşmak istedim daha demin kuşların yanına gittim biraz çıkarıyım diye bir de baktım sabunin yavrusu çıkmış diğer yumurtada çatlamış çok sevindim ve sizlerle paylaşmak istedim:d:d:D

Kuşların çok güzel ama tellerini biraz saplamlaştır eğer sansar warsa oralarda belki sansar geçer aradan ama senin kilitler sağlam bide teller sağlam oldumu tamamdır

arkadaşlar sansar konusuna gelince sanasar köpekteen korkan bir hayvan olduğu için köpek kokusuna dahi dayanamaz allaha şükür henüz sansarla karşılaşmadım telleri sağlamlaştırmaya gelincede köpeklerden biri genelde kümesin olduğu çatıda duruyor o yüzden şu an ki yerim sağlam

önemli dğil arkadaşım kuşçu kuşçunun kusuruna bakmaz

Ooo kubilay kardeşim bir de bana diyosun kuşların çoğaltmışsın diye... Senin kuşlarda süper duruyo valla...
Özellikle miski çok hoşuma gitti... Ayrıca sabuni de çok güzel... Bol yavrulu atmacasız sezonlar dilerim..

sinan öztekin

teşekkür ederim sinan kardeşim ee yaz geldi çoğaltmaya çalışıyoruz

sabunı güzel kuş tüyünce hayrını gör

kuşların yapısını beğenmedim. kapalı renkte olan - biz nuhudi deriz- oyunu nasıl?

arkadaşım nuhidinin oyunu iyi değildi bende elimden cıkardım diğer kuşlar ise takır takır takla atar

Geri