yeni kuşlarım ve sorularım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

jakabvo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oğuzhan çiftçi
Meslek
turizm
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar,bu çift kuş hakkında birkaç sorum var;bu kuşların cinsi nedir ve değerleri nedir?
şimdiden teşekkür ederim:)

Ekli dosyalar

• boş-0039.webp
    boş-0039.webp
    26.3 KB · Görüntüleme: 1,903
  • boş-0043.webp
    boş-0043.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 1,898
  • boş-0045.webp
    boş-0045.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 1,939
devamı..

Ekli dosyalar

• boş-0054.webp
    boş-0054.webp
    16.7 KB · Görüntüleme: 1,908
  • boş-0057.webp
    boş-0057.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 1,885
  • boş-0063.webp
    boş-0063.webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 1,924
Kuşların ikiside taklacı ve sabuni ..

BİZİM BURADA BUNLARA KIZIL DERLER DÖŞÜ SARI KIZIL TAKLA ATARLAR OYUNDA YAPARLAR AMA OYUN KUSU KADAR DEĞİL KÖSTUM İÇİN BESLENİR GENELDE SAYGILAR

bunlar sabuni.kral kuştur.taklacıdır.hemen hemen her taklacı yetiştirenin kümesinde vardır.kalitelidir.değer hakkında tabi ki de kuştan kuşa değişir takla atması önemlidir ama en ucuz 25 tl ben sormuştum.hiç uçmamış.cikcik te yavru.çok iyi kostüm kuşudur...

saygılar...

sabuni mardin kuşlar açıksa oyun yapar. soyuna göre saatlik de olabilir

saygılar

bağrı sarı akçıl renk olarak tutulan bir renk çifti 50 tl olanda var 500 tl olanda kuşa göre soya göre değişiyor

SABUNİ,BOZ,SARIKIR VS. GİBİ İSİMLERLE İLDEN İLE ADLARI FARKLILIK GÖSTERİR.. ÇOĞUNLUĞU OYUNLU OLUP OYUN STATÜLERİ SOYLARINA GÖRE DEĞİŞİR.. MADDİ ANLAMDA DEĞER BİÇMEK GEREKİR İSE 10 TL YEDE 10,000 TL YEDE ALABİLİRSİN..RESİMDEKİ KUŞLARINIZI TANIMADIĞIMIZ İÇİN DİREKT FİYAT KONUSUNDA YORUM YAPAMIYORUZ.. SELAMLAR..

bu kuşlar taklacı sabuni değiri çifti 150 tl

sarıkır yada sabunı denır.fıyatını yapdıgı oyun kalıtesı belırler

bu kuşlar taklacı sabuni güzel kuşlar ama bizim burda en oyunlusu cifti 75 tl

Canım arkadaşlarım ve kardeşlerim kuşun sahibi para ile ilgili bir yazı ve tasarrufu olmadığına göre fiyat yazma ve fiyat bildirme pek etik değil her yörenin kuşu kendi ismi ve şivesine göre güzeldir herkes güle güle beslesin mümkünse fiat belirtmemekte fayda olacağını belirtmek istedim saygılarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım arkadaşlarım ve kardeşlerim kuşun sahibi para ile ilgili bir yazı ve tasarrufu olmadığına göre fiyat yazma ve fiyat bildirme pek etik değil her yörenin kuşu kendi ismi ve şivesine göre güzeldir herkes güle güle beslesin mümkünse fiat belirtmemekte fayda olacağını belirtmek istedim saygılarımla.

kuşun sahibi ederini de sormuş ama...
değerini sormak da yanlış bana göre.
zevk işi bu, beğenen milyar verir o cins kuştan anlamayan 1 lira vermez...

Geri