yeni kuslarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan numan74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Maasallah,güzel kuslar emegine saglik.....

Hayirli günler.......

tesekkur ederım uzun bır aradan sonra guvercin beslemeye gerı dondum trkayalı olunca beslenen kuslar bellıdır ama bu cınslerı ılk defa beslıyorum uzun zaman saka florya mutasyon ve kanarya lizardla ugrastım tekrardan guvercıne donme kararı aldım hem ıstanbul hemde bg de

s.a kardes en iyisi senin kuşlarin oynamiyo derdi yok bilmem ne derdi yok allah nazardan saklasin en iyisi baskalarina bakma kardes güle güle besle

maşallah allah nazardan şaklaşın güzel kuşlar

s.a maşallah kuşlarınız güzel ve sağlıklı görünüyor.keyifli uçurmalar,sağlıklı yavrular.saygılarımla
ÖMÜR DENİZ

s.a maşallah kuşlarınız güzel ve sağlıklı görünüyor.keyifli uçurmalar,sağlıklı yavrular.saygılarımla
ÖMÜR DENİZ

Güzel Kuşlar Maşallahh. :oley:

EFKARLI_ÇOCUK

ilgileriniz icin cok sagolun herkese ııyı dıleklerı ıcın tesenkkur ederım aman diyim ne olursunuz bunlar mısırı bunlar azman bunlar bango yok kırma yok sole yok bole dıye yorum yapmazsanız sevınırım nedenmı ınsanların sevkının kırılması hos degıl sonucta nedır guvercın beslemek hos ve guzeldır haaa buradakı büyüklerimize ve prof yetistiricilere lafım yok herkes butcesi olduğu kadar kuş besler

Paylaşım için teşekkürler.Maşallah kuşların güzel abicim sağlıklı bir şekilde beslemen dileğiyle.

Geri