Yeni kuşlarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mesut24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Mesut24

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Mesut Bey
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Merhaba.Bugün amcamın tekirdağdan gönderdiği kuşları sizinle paylaşmak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum,Saygılar...

Erkek

Çift

Çift

Ekli dosyalar

• DSC00005.webp
    DSC00005.webp
    160.1 KB · Görüntüleme: 1,612
  • DSC00006.webp
    DSC00006.webp
    169.3 KB · Görüntüleme: 1,585
  • DSC00007.webp
    DSC00007.webp
    252.8 KB · Görüntüleme: 1,559
Arkadaşlar yorum yokmu kuşlara?Beğenmediniz herhalde...iyi yada kötü yorumlarınızı yaparsanız sevinirim çünkü yorumlarınız benim için değerli.Saygılar...

mesuto' Alıntı:
Arkadaşlar yorum yokmu kuşlara?Beğenmediniz herhalde...iyi yada kötü yorumlarınızı yaparsanız sevinirim çünkü yorumlarınız benim için değerli.Saygılar...
Resimler gözükmüyor. Sanırım imageshack.us sitesindeki üyeliğinizden veya profilinizden eklediniz resimleri. Resimleri viewtopic.php?f=48&t=2680 adresindeki gibi eklerseniz çıkacaktır.

Hüseyin bey teşekkür ederim yardımınız için.Acemiyim biraz kusuruma bakmayın.Sanırım hallettim,Saygılar...

S.A Mesut Arkadasim...

Emegine saglik,güle güle besle kuslarini ben begendim,insaallah gönlünce üretir ve beslersin...

Saygilarimla...

Tek kelime ile mükemmel bu renklerdeki kuşlar çok hoş

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız benim için çok değerli çünkü fazla anlamıyorum taklacı ırkı güvercinlerden.Bugün amcamı aradım sadece bu ırk taklacının 9 senedir soy takibini yapıyormuş.Anne ve babası basık ön tepeymiş kuşların ama bunlar bol bıyıklı farkettiyseniz.Bugün yumurtladılar çok mutluyum inşallah büyütürler yavrularını.Amcam yavrularının %90 ön tepeli geleceğini söyledi.Bunun hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar...

kuşların renkleri çok güzel gözüküo bence oyunlarıda güsel olmalı bendede war 1 çift aynı renkte bol yawrular

Kuşların maşallah biblo gibiler,bu kuşlardan taklacı beslerken bende çok bakmıştım,benim için nostaljik bir anı yaşattılar.Allah sağlıklı bol yavrular versin.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Kuşları beğenmeniz beni çok memnun etti.Yakında 1 çift damızlık kelebek(Saya) geçecek elime.Onlarında resmini geldikleri gibi paylaşırım sizlerle.Saygılar...

temiz ve sağlılılar maşallah sağlıklı üretimler. selametle

kuşlarınız harika görünüyor.uçuş performansları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.inşallah bol sağlıklı yavrular alırsınız.

slm kardeş kuşların çok güsel sağlıklı görünüyor oyunlarınıda görmek isterim paylaşırsan ii olur nazar değmesin kuşlarına bol yavrular alman dileğiyle

mesuto' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız benim için çok değerli çünkü fazla anlamıyorum taklacı ırkı güvercinlerden.Bugün amcamı aradım sadece bu ırk taklacının 9 senedir soy takibini yapıyormuş.Anne ve babası basık ön tepeymiş kuşların ama bunlar bol bıyıklı farkettiyseniz.Bugün yumurtladılar çok mutluyum inşallah büyütürler yavrularını.Amcam yavrularının %90 ön tepeli geleceğini söyledi.Bunun hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar...

ırkları öyle ise neden olmasın yavrunun cinsi için ırk önemlidir benim bir sabuni erkek kuşum vardı ama kuş köyde kaldı ben istanbula gelince kuş orda dişi bir yabani kuşla eş olmuş bunların yavrularıda eş olmuş inanmıycaksınız ama yavruların cinsi yabani olmasına rağmen onların yavruları genelde sabuni ve oyunlu çıkıyordu

masallah kardeşim gayet güzel duruyorlar güle güle besle...

Maşallah güzel kuşlar yanlış anlamazsanız bu renk genelde masa kuşu olarak beslenir amcanız soy takibini kostüm için yapmışsa bence emeği boşa gitmiş fakat iyi oyunlu bir soy olduğu için yapmış ve yavrularıda kendini izletecek kadar oynatabilmişse kağıt mavilerde uzun giden sıkı perdahlı kuş kolay kolay bulunmaz sağlam oyun kuşları başta koyu maviler olmak üzere genelde koyu renk kuşlardan çıkıyor açık renk kuşun iyi oyunlusunu izlemek bir başka güzel olur hayırlı olsun .

maşallah tüyleri kadar yavru verirler inşallah

Mesut Abi Kuşların Çok Güzel maşallah Renkleride çok hoş tüyü kadar yavru alırsın inşallah (:

Geri