yeni kuslarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_ozzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

kuscu_ozzy

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozan özbilgin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
yeni aldığım kuslar nasıl abiler kardesler yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• Görünt002.webp
    Görünt002.webp
    145.1 KB · Görüntüleme: 1,979
ikl aldığın kuşlar galiba kardeş...sağdaki dişi boz biraz kırma gibi geldi ayrıca kuşların paçalarıda iyi değil..yinede hayırlı olsun

Çocuk Daha Yeni Başlamış Zamanla Düzeltir Kuşlarını.Bir Zamanlar Bendew Öyleydim:

Yeni Başlamışsa da fazla para vermemişsindir umarım .. Biliyorsunuz piyasada bilmeyen adamı kandırmak kolaydır ... Başlangıç için fena değiller sanırım paçaları kesilmiş .. Öyle paça normalde olurmu yarısı var yarısı yok gibi bariz yolunmuş veya kesilmiş ..

Selamun aleykum guzel kardesim , aldigin kuslar tip olarak hic guzel degiller bunu acikca belirmek isterim ne diye seni kandiralim ki , cok guzeller felan demenin bir anlami yok.
Bacaklarindaki tuyler yolunmus bunu ne diye yaparlar bilmiyorum , umarim fazla para vermemissindir.
Bunlari gordukce uzuluyorum , insallah hediye vermislerdir sana yok eger para karsiliginda vermislerse insanlik olmus.
Benim imkanim olsa sana dogru duzgun tatmin edici kadar oyunlu bir cift hediye etmek isterdim , ama gurbette yasadigimiz icin bu mumkun degil.Ilerleyen zamanda dikkat et , eger tekrar kus alacaksan tanidigin bir baska kuscudan al veya tanidigin bir kuscu ile beraber git al.Bu islerden anlayan kisilerden almani tavsiye ediyorum.
Allah gonlune gore versin ne diyelim baska..

herkese selamlar kuşlar biraz kötü ama o kadarda değil yaşa göre iyi fakat güzel olan eskisi gibi oo süper demiyor herkes sallamıyor doğru bildiğini net şekilde yazıyor. bu güzel fakat mavi benim elimde olsa 2 bakıma ceksem inanın kuşu tanımazsınız.kuşlar kötü oldugundan değil cok yıpratıldıgından öyle duruyor bence sen yıpratmışsan bu hayvanları beslemeyi sana yetiştiriçi olmayı öğreticek bir büyüğünün yanında başla bu işe eğer o şekilde aldıysan sorun yok fakat bir bakıma cek önce güzelce yıkanmalarını sağla ve kanatlarındaki kötü telekleri felan varsa cek yenilesin kuşların görüntüleri değişir azda güneşe hasret gibiler bana öyle geldi güneş görsünler.

2 sini 7 tl ye aldım bu kadar paralık kus böyle olur :)

evet kusculuğa yeni basladım bu isi bana öğretecek abim veya tanıdığım biri yok o yüzden elimden geldiği kadar öğrenmeye calısacağım saygılarımla

Bu sitede sana yardım edebilecek o kadar döküman varki yeterki sabrederek oku . Üstelik sana yardım edebilecek yardım seven bir sürü insan da var . Yeterki öğrenme isteğin olsun . Örnek Kenan Tengelli abimiz göstermiş büyüklüğünü sana başlangıç için gayet güzel açıklama yapmış . Canını sıkmadan yavaş yavaş öğrenirsin . Ama sakın iyice öğrenmeden büyük paralar harcama cebine yazık . Şimdilik 2-3 kuşla başlarsın onlarla iyice öğrenirsin. Ben yaklaşık 5-6 senedir besliyorum Fakat o kadar bilmediğim çok şey varmışki bu sitede öğrendim açıkcası .. Bir laf var dinlemesini bilen en aptaldan bile birşeyler öğrenebilir . Sitede oku en baştan merak ettiğin şeyleri de sor çekinme . Fakat açılmış konuları tekrar açma site yönetimimiz bu konuda gayet dikkatli . Sitede bulamayacağın şey yok , önce araştır yoksa sor . Yeterki araştır . Birde kuşlarına sevdiğin insanlarmış gibi davran karşılığını alırsın :)

benim kusculuğu öğrenmek isteğim yıllardan beri var ama bazı nedenlerden dolayı öğrenemedim izin vermediler diyelim

artık burda bilmediklerini araştırıp sorarak bi sürü şey öğrenebilirsin kardeş..saygılar

nerde oturuyorsun ?

Bence kuşlar hiçte kötüye benzemiyorlar, ayakları duruşları diri renkleri güzel, parıltılı albenili değiller belki ama bu kuşların oyun yapmayacağıını söylemek olmaz ,uçurup bakmak gerek , gerçi konu eski tarihli bu güne dek sanırım uçurulmuş olmalarılazım , iyi kötü ne oldukları daha net çıkmıştır şimdi ortalaya.. selamlar ŞEREF

Güzel kuşlar yeni başladın anlaşılan pek değerli olmadıklarından kaçsalarda üzülmessin iyi yapmışsın bu kuşları almakla!!! sağlıklı kuşlar!!! :heyo:

yem parasına almışsın kuşları.bir besle uçur bence.umut vermiyorsa bakıcı olarak kullanılabilir.

diğer Hesabımın Şifresini unuttum :haha: Herkeze Çok teşekkür ederim Evet Kuşlar Bakımsızdı aldığımda Kuşların oyunları vardı Hatta Sefer Yapıp 1 direk Çekiyor :) Yavrularını alamadım Dişi Kısır Heralde Yeni Kuşlarımı Paylaştım Burayada Koyabilirsem Koyacağım Saygılarımla Ozan...

(: (: (:

Ekli dosyalar

• Resim11.webp
    Resim11.webp
    2.4 KB · Görüntüleme: 1,291
  • Resim1.png
    Resim1.png
    458.3 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 123.webp
    123.webp
    188.6 KB · Görüntüleme: 1,094
Buda Sonuncusu (:

Ekli dosyalar

• 9425_103806502962982_100000008979299_105379_5699576_n.webp
    9425_103806502962982_100000008979299_105379_5699576_n.webp
    37.7 KB · Görüntüleme: 912
yeni başlayan için her kuş güzeldir güle güle uçur kardeş

Kuşlar iyi değil ama yeni başlayan kişi içinde çok kötü sayılmazlar. Bunlarla kuşçuluğu öğrenmeye başla; güzel kuşlarla zevkini çıkar bence.. Allah yardımcın olsun...

Son gök kızmada güzel maşAllah .. uçurun bolbool .. selamlarŞEREF

Geri