YENİ KUŞLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhan4282
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ayhan4282

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali ayhan
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Kemirgenler
USTA ABİLERİM YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM BU KUŞLARI HÜNKARİ BESLEMEK VE KONYA DA ÜRETMEK İÇİN ALDIM AMA KUŞLARIN TAM OLARAK ÖZELLİKLERİNİ BİLMİYORUM SAF MI YOKSA KIRMA MI YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0192.webp
    Fotoğraf0192.webp
    329.9 KB · Görüntüleme: 1,674
  • Fotoğraf0193.webp
    Fotoğraf0193.webp
    250.6 KB · Görüntüleme: 1,683
  • Fotoğraf0194.webp
    Fotoğraf0194.webp
    233.3 KB · Görüntüleme: 1,546
arkadaşim sitedeki ilanıda ben verdim ederi ne kadar diye önce oraya konu açmiştım krık mı saf mı diye merak ediyorum saf ırklari 500 tl istiyorlar bunlar nasıl bilmiyorum

Beyaz kafa tüylerine sahip olan cinslerde, göz rengi siyahtır. Renkli kafa tüylere sahip
olan cinslerde ise, göz rengi turuncu renkte olur.Hünkari ırkında kesinlikle beyaz göz rengi bulunmaz.Hünkari ırkında en belirgin özelliklerinden bir taneside, başlarındaki tüylerin oluşturduğu sivri tepedir. Hünkari ırkında baş tüyleri, arkaya doğrusivri bir külah oluşturur. Bu şekildeki tepe bu ırkın en belirgin özelliğidir.Kanatlardaki dantel desenler, mavi, gri, gümüş, kahve, haki, siyah, kırmızı gibi çeşitli renklerden oluşmaktadır.

Saygılar.
Alıntıdır.

arkadaşlar kuşlarım saf mı üretmeye deger mi yoksa kırık cins beş para etmez mı

İKİNCİ KUŞ TEK Mİ ONA BENZER BENDE VAR SENDEKİ DİŞİMİ ERKEK Mİ FOTOSUNU GÖNDERİRİM MESAJ ATARSAN

ARKADAŞİM BENDE 2 ÇİFT VAR İKİSİDE EŞ EŞE

güle güle besliyin,yavruları çokkk olsun..

Bunlara yerli hünkaride diyorlar.Kendi yavrularına bakabiliyorlar. Bu sebepten üretimi diğerlerine göre daha kolay. Fiyatlarıda diğerlerine göre daha ucuz. Avrupadan getirilenler 500-1000 tlye bile satılırken (kendi yavrularına bakamayacak kadar gagaları kısa), bunlar 50-100 tlye bile bulunabiliyor. 2. resimdekini hariç diğerleri fena değil.Hünkariler 2 türlüdür ya 1. resimdeki gibi her tarafı renklidir ya da karakanat, çamkabuğu, mavikanat gibi kanat-kuyruk renklidir. Bunlarda kafada leke olmaması lazım. Sizin 2. resimdeki kuş her iki türede tam uymuyor. Bunlar benim bildiklerim,söylediklerimde hata olabilir tabiki. Siz siteyi iyice araştırın.

teşekkurederim arkadaşlar hepinize kuşlarım yuva cekiyorlar su anda inşaallah konya da ben üreteyim biraz da

Geri