Yeni Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar yeni kuşlarımın fotolarını ekliyorum yeni başladıgım için sizlere ustalarıma üstadlarıma soruyorum ön tepe beyazla ayna kuyruk miski eş zaten fotolardaki kuşlar eş oldukları için çift çift olarak foto çekilmiştir 4üncü resimdeki ön tepe beyaz ile ayna kuyruk miski eş dişi miski beyaz erkek 2tane yumurtaları var nasıl yavru verir sizce, 3üncü resimdeki şekeri ile düz miski eş miski dişi şekeri erkek şekeri odada oynayan kuştur yani oyun kuşudur 1tane yumurtaları var nasıl yavrular verir sizce 2inci resimdeki kula ile dumanlı eştir 2side minimum yarım saat uçan kuşlar nasıl yavrular atar perfonmanslı olurmu sizce 1inci resimde basık sabuni ile mavi eş mavi dişi sabuni erkek hertürlü degerlendirmeye yoruma açıktır konu.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0153.webp
    Fotoğraf0153.webp
    455.4 KB · Görüntüleme: 1,244
  • Fotoğraf0161.webp
    Fotoğraf0161.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,265
  • Fotoğraf0159.webp
    Fotoğraf0159.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,253
  • Fotoğraf0156.webp
    Fotoğraf0156.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,260
TAKLACI İÇİN DEĞİL ,FAKAT GENEL OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM.

SECERESİ (GEÇMİŞ ) BİLİNMEYEN KUŞLAR İÇİN YORUM YAPILMASI GÜÇTÜR..KANAATİNDEYİM..

Maşallah sabuni iyi iş yapacak gibi duruşu var ALLAH gönlüne göre versin

Güle güle beslersin inşallah,nasıl yavru verecekleri konusunda yorum yapmak kolay değildir.Bu konuda Türker abi gerekli cevabı vermiş... :slm:

Fuddy53' Alıntı:
Maşallah sabuni iyi iş yapacak gibi duruşu var ALLAH gönlüne göre versin

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar evet sabuni yeni geldi daha uçurmadım sökük dediler gelibolunun kuşu markalı bir erkek.

arkadaşlar oyunlu kuşların yavruları genel çogunlukla oyunlumu oyunsuzmu atıyor benı bu konuda bilgilendirirmisiniz..

maşallah kuşların çok güzel tüyleri kadar ömürleri olsun hayrını gör

Taklacı ustası' Alıntı:
maşallah kuşların çok güzel tüyleri kadar ömürleri olsun hayrını gör

yorumunuz için teşekkürler herkese nasip olur inşallah..

ustalarımın üstadlarımın yorumlarını bekliyorum konuya deginerek olumlu bir yorum yapacak varmı nasıl yavrular atabilir genellikle oyun kuşlarının yavruları nasıl oluyor genetik olarak çogunlukla nasıl yavru atıyor oyunsuzmu oyunlumu ?

[email protected]' Alıntı:
TAKLACI İÇİN DEĞİL ,FAKAT GENEL OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM.

SECERESİ (GEÇMİŞ ) BİLİNMEYEN KUŞLAR İÇİN YORUM YAPILMASI GÜÇTÜR..KANAATİNDEYİM..

BENDE KATILIYORUM...

Geri