yeni kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuscu63

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali aksoy
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim kardeşlerim daha dün getirdigim posta menekşe ve 1 tane çakmaklı aldım bunların kanadını bantladım ne zman açmlalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

kimsenin yardmıcı olacagı yok bizde boşa kendimizi yoruyoruz berki bişeler ögreniriz diyeee :sinirli:

bu sorunun cevabını kuscular.org arama sekmesindede bulabilirdin açıkca bilgi vermek gerekirse ,

posta güvercinleri zor alışan güvercinler olduğu için anac kuşların alışamıyacagını biliyorum elinizdeki postaya 1 tane eş bularak yavrularını uçurmanızı kanatları makaslamanızı tavsiye ederim , çakmaklıya gelecek olursak 2 gün kümesde yer seçecek 4 gün bahcede ful time yayılacak yem yiyecek 2 günde duwar gibi kümes üstü gibi yerlere indirip kaldırılacak ( bantlı ) sonrasında zorlanmadan dama 1 hafta kaldırıp indirilecek sonrasında kovalanacak menekşe hakkında bir bilgim yok hayırlı akşamlarınız olsun .

arkadaşım kuşlar bantı vaziyette bir iki gün kümese kendileri girip çıksın ürkütmemeni tavsiye ederim birde kuşları aç bırak dışarı bıraktığında kümesin önüne yem at yem yedikleri yeri daha iyi kavrarlar eğer diğer grup kuşlardan ayrı durmuyorlarsa bir yere gideceklerini sanmıyorum bir diğer önerimde kuşların kanatlarını açmak istediğinde akşama doğru olan bir vakitte aç derim tabi bunları kendi gözlemlerinden yola çıkarak yap kuşun hal ve hareketlerini iyi gözlemle kuşlardan ayrı durup sürekli uçmak kaçmak istiyorsa zamana ihtiyacın var en garantisi eş olmadan salma eşlerdenden tekinin kanadını aç saygılarımla.

ELKIR' Alıntı:
arkadaşım kuşlar bantı vaziyette bir iki gün kümese kendileri girip çıksın ürkütmemeni tavsiye ederim birde kuşları aç bırak dışarı bıraktığında kümesin önüne yem at yem yedikleri yeri daha iyi kavrarlar eğer diğer grup kuşlardan ayrı durmuyorlarsa bir yere gideceklerini sanmıyorum bir diğer önerimde kuşların kanatlarını açmak istediğinde akşama doğru olan bir vakitte aç derim tabi bunları kendi gözlemlerinden yola çıkarak yap kuşun hal ve hareketlerini iyi gözlemle kuşlardan ayrı durup sürekli uçmak kaçmak istiyorsa zamana ihtiyacın var en garantisi eş olmadan salma eşlerdenden tekinin kanadını aç saygılarımla.
:bravo:

Geri