yeni kuşum hastalandı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
hediye gelen kuşum hastalandı ve bi köşeye gidiyo büzüşüyo kabarıyo ne yem yemiyo su içmiyo arada bi geziniyo sonra çekiliyo bi köşeye büzüşüyo kendim elimle besliyorum ? soğan verdim zeytinyağı ile tuzu karıştırıp verdim bunların ikiside soğan antibiyotik zeyitnyağ ile tuzda iştah açıcı temizleyici dediler verdim birde aspirin verdim kuş hafif büzüşmeyi kesti ama yine bi köşeye çekiliyo büzüşüyo dışkısıda beyaz su gibi pislik kuruyunca kireç gibi oluyo ne bu hastalık arkadaşlar? :hungur: :hungur: :hungur:

SALMONELLA.

tmm sağolun artık gerekmez kuş iyileşti maşallah eşte aldı yumurtladılar yatıyolar maşalllahh

sevindim.geçmiş olsun..

sanada maşallah arkadaş yardım ediyor tamam diyorsun bir sorsaydın keşke nedir bu salmonella,hayvan hastalıkla başedip iyileşsede taşıyıcı oluyor yavrusuna ve diğerlerinede bulaştırıyor hastalık ilk stres yaratan durumda (kuş fazlalığı,aşırı kızma eşsizlik,havalandırma yetersizliği,vitamin eksikliğinde) ani toplu ölümlerle kendini gösterir.o zaman sakın yeni bir konu daha açma lütfen bakteri ve virüs hastalıkları bölümüne bak bulursun.sağlıcakla kal

KAKA BEYAZ VE ŞEFFAF ÇOK TEHLİKELİ SALMONELLANIN KAKADAN ANLAŞILAN TEK METODU.YA DA KAN ANALİZLERİ. KUŞ İYİLEŞİYOR GİBİ. BİR MÜDDET SONRA TOPLU HASTALANMALAR ben yanılayım da kuş hasta olmasın.iyileştiyse çok sevindim. SEVGİLERİMLE.
göksalbalcı nın sözlerine kulak verilmelidir.

Geri