yeni kuşum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gürcan0719
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gürcan bıdak
Meslek
turizm
İlgi Alanı
akadaşlar aranıza yeni katıldım bu benim kuşum şakir alalı henüz bir hafta oldu satan kişi 1 aylık falan dedi acaba erkekmi yoksa dişimi söylediği gibi yavrumu birde cinsi nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

• şakir.webp
    şakir.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,558
satan kişi erkek demişti ama birde cinsi ne olabilir acaba eğitim içn küçük olması grekmiş galiba eğitim alabilecek kdar küçüktür inş

yardımcı olacak yokmu arkadaşlar

Aynen abi eğitim inin kucuk olmaı lazım cinsini bılmıyorumda okadarda onemlı degıl sızın ıcın berkı onemlıdır kusu ılk elınızı kafaese soktunuzda cırpınır durur ondan sonra sıze yavas yavas alısır kafesın ıcındeyken eparmagınıza fılan konar sonra dısarı cıkarırsınız bı bakmısınız omzunuzda kolunuzda

abi kuşun dişi kuş.. kuşun genelde burun üstündeki renklerden anlaşılır dişimi erkekmi olduğu.. bu mavi olsaydı eğer erkek olurdu ama rengi mora yakın ileride daha net belli olur .. bu arada kuş küçük parmağınıza koyup konuşursanız size yavaş yavaş tepki verecektir yani konuşmaya çalışacaktır.. benim bilgim bu kadar yardımcı olduysam ne güzel. tüyü kadar ömrü olsun

Yerli dediğimiz muhabbet kuşlarından.Genelde olan renklerden birine sahip(mavi,yeşil gibi.) kuş dişidir, konuşma yeteneği nerdeyse yoktur dişilerin konuşsada 2 ya da 3 kelime söylerler ısırma huyu yoksa evede alıştırabilirsiniz tabi camlar ve kapılar kapalıysa :evet: . rüzgarın etkili olduğu yerlerden uzak tutun yeşillik türü sebze,meyve vermeyin.herzamanki yeminden verin arada karışık yem vererek değişiklik yapabilirsiniz.

BUDA YENİ RESİM ALDIĞIM KİŞİ ERKEK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ AMA BAZI KİŞİLER DİŞİ DİYOR BEKİ BU FOTODAN DHA İYİ ANLAŞILIR DİŞİ Mİ ERKEK Mİ VE KAÇ AYLIK OLDUĞU CERESİ LİLA VE AÇIK MOR GİBİ EĞİTİM VE KONUŞMA İÇİN ÇOK MU BÜYÜK KERATA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER....

Ekli dosyalar

• şakir 2.webp
    şakir 2.webp
    697.7 KB · Görüntüleme: 1,401
BUDA YENİ RESİM ALDIĞIM KİŞİ ERKEK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ AMA BAZI KİŞİLER DİŞİ DİYOR BEKİ BU FOTODAN DHA İYİ ANLAŞILIR DİŞİ Mİ ERKEK Mİ VE KAÇ AYLIK OLDUĞU CERESİ LİLA VE AÇIK MOR GİBİ EĞİTİM VE KONUŞMA İÇİN ÇOK MU BÜYÜK KERATA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER....

Ekli dosyalar

• şakir 2.webp
    şakir 2.webp
    697.7 KB · Görüntüleme: 1,399
bu kuş erkektir ve 1 aylık kadar küçük değildir eğer küçük olsaydı kafasındai çizgiler çok ve net olurdu ama çok ta yaşlı değil

Kuşun cınsıyetını neye gore soyluyorsunuz onuda yazında duzgun bılgı alsın arkadaslar. Bence dişi cunku dişilerın gagası renksız olur dıye bılıyorum burnu acık renk oldugu ıcın dişi.

Geri