yeni kuşum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
bugün kuşumu hele şükür aldım ama ırkı nedir galiba çakmaklı ama kuşum biraz garip duruyor kanatları aşşada vucut yamuşmuş kuşu aldıgımda adam küçük karanlık kafesin içinden verdi bundan olabilirmi :sinirli:

Ekli dosyalar

• DSCN0880.webp
    DSCN0880.webp
    354.7 KB · Görüntüleme: 572
sol kanadı şiş gibi..bana mı öyle geliyor..

öyleyse ne yapmam lazım onun haricide normalmi

sol ayağı da yan basmış gibi..

türker abi hayvan düzeldi ama tek bende kümese ayna koydum oyalamak için inşallah işe yarar :D

monde' Alıntı:
türker abi hayvan düzeldi ama tek bende kümese ayna koydum oyalamak için inşallah işe yarar :D

OYALAR O NU AYNA BİR SÜRE.. :haha: :slm:

monde' Alıntı:

:haha: :bravo:

Sanırım yeni başlamışsınız kuşçuluğa :) sağlıklı olarak alsaydınız 30 lira gayet normal bir fiyat olurdu fakat kuşun duruşundan hafif halsiz olduğu belli oluyor. Ben böyle kuşları ucuza alır iyileştirirdim ilk başladığım zamanlarda hem para harcamamış hemde bişeyler öğrenmiş oluyordum iyileştirirken. :) Kuşun cinside mardin taklacısı rengi ise çakmaklı :)

FOTOSUNA BAKINCA İYİLEŞTİ YAHU ..MAŞALLAH ..AMAN İYİ OLSUN..GÜZEL BİR KUŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..BRANŞIM DEĞİL ..TECRÜBELİ ARKADAŞLARIM DAHA İYİ BİLGİ VERECEKLERDİR..

O FOTODA KANADI VE AYAĞI HOŞ DURMUYORDU ..

İSTERSEN BAŞKA FOTODA ÇEKİP YÜKLE..BURAYA.. :slm: KARAKOLDA AYNA VAR..!! :haha: :heyo:

TÜRKER ABİSİ GİBİ AKILLI BU DA.. :haha:

tamam abi yarın inşallah çeker koyarım http :D

Kuşun görünümü fena deil gibi duruyor güzel bir dişide oldumu yanında uçurup deneyip görmek lazım :slm: :slm:

kkuşum bu degil ama aynısı yarın inşallahg resmini yüklerim anlamadıgım mardinmi çakmaklımı

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    8.1 KB · Görüntüleme: 403
Allah Güle güle beslemeyi nasip etsin, Irkı Mardin taklacısı, Rengi çakmaklı :evet:

evet biraz önce çektim nasıl görünüyor:)

Ekli dosyalar

S.a aldığınız kuşun bir sorunu var gibi görünmüyor.
Güle güle besleyin , güle güle uçurun.
:slm:

maşallah tüyü kadar ömrü olsun hayrını gör

güzel bi kuşa benziyo şaka maka ama aynayla olmaz :)
güzel bi dişi al yanına yavrularını uçur

bu arada aklın karışmasın kuş taklacı marmara bölgesinde mardin derler. ırkı taklacı rengi çakmaklı

Geri