yeni limon sarı güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baraacuda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

baraacuda

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet akyol
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• erkek ve dişi sarı.webp
    erkek ve dişi sarı.webp
    71.5 KB · Görüntüleme: 2,754
  • sarılar.webp
    sarılar.webp
    81 KB · Görüntüleme: 2,720
  • sarılar.webp
    sarılar.webp
    80.7 KB · Görüntüleme: 2,721
[No message]

Ekli dosyalar

• komple.webp
    komple.webp
    76.8 KB · Görüntüleme: 2,694
  • sarı.webp
    sarı.webp
    134.4 KB · Görüntüleme: 2,704
selamunaleykum mehmet bilader
boyle hediyeye can kurban cok guzel hediye
bunlarin kiriklarinin bile nekadar oynadini biliyorum yilarca ankarada ucan ve oynayan kuslar bunlarin kirigi bir beyazi kendimde isledim yilarca ankarada konusuldu ve tum ankara izledi
insallah huzurla beslersin
saim abiyede ayrica selamlar
saygilarimla ferhat

aslm ferhat kardeşim.saolsun polis dursun abi hediye etti.allah razı olsun sizlergibi dostlardan.bende çocukluktan gelen bir limon sarı hastalığı vardı.son günlerde debreşti.siteye ilan falan yazdım hiç satan olmadı dursun abi görmüş getirdi.çakırlardan ve kızıl sarılardan.bakalım yumurtladılar onlardan gelen yavruyu ilk nasip olusa deneyecem .saygılarımla

saol burak yeenim allah sana daha güzellerini nasibeder inşallah

Maşallah güzel kuşlar resimlerde biraz net olsa daha güzel olacakmış hayırlı olsun kuşlarınız sağlıklı bol yavrulu bir sezon.

s.a güzel güvercinler herkesin evinde bu renk kuşlar olmalı maşallah.

güle güle besle arkadasım . seyretmekten boynuna agrılar gırmesın aman dikkat !!!!

Şuana kadar gördüğüm en düzgün yavrulardan birkaçı da senin kuşların.Güle güle besle.
Kuşlar hakkında kısaca bilgilendirirsen memnun oluruz.Hoşçakal

kuzgun' Alıntı:
Şuana kadar gördüğüm en düzgün yavrulardan birkaçı da senin kuşların.Güle güle besle.
Kuşlar hakkında kısaca bilgilendirirsen memnun oluruz.Hoşçakal
slm güzel kardeşim allah razı olsun rabbim daha güzellerini sana nasib eder inşallah.kuşların soyunu sormuşsun.bu kuşlar kuşcu polis dursun amcamın bana hediyesidir.2 çeşit sarı var burda kızıl sarı ve çakır sarılar.bu kuşlar kuşcu polis dursun amcanın 30 yıllık kuşlarının yavrularıdır.kesinlikle ortalıkta bulunan kuşlardan deildir.dursun amcaya tescillenmiş kulardandır.saygılarımla.

Maşallah güzel kuşlar saglıkla huzurla besle bende severim bu renk kuşları şimdi takkalılarını çıkartmakla ugraşıyorum kısmetse resimlerini koyarım

Geri