yeni mardinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler

maşallah kuşlar güzel güle güle besle emin abi yanlız ben bu resim ekleme işini bir türlü beceremedim nasıl oluyor anlatabilirmisin

yorumunuz için çok teşekkürler bende yapamıyordum googleden forumlara fotoğraf eklemek yazdım ordaki resimleri uygulayarak yaptım ama ben sana yinede anlatyım:
http://imageshack.us/ bu siteye giriyorsun browse yazan yeri tıkladıktan sonra resim nerdeyse onu seçiyorsun şimdi yukle diyorsun sonra sana linkler flan geliyor forum kodu yazan yeri tamamen kopyala ve mesaja yapıştır

Maaşallah güzel kuşlar.. Oyunları nasıl, hiç uçurdunuz mu?

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

polllat' Alıntı:
Maaşallah güzel kuşlar.. Oyunları nasıl, hiç uçurdunuz mu?

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

daha kuşlar yeni geldi 1 aya kadar uçurucaz ama hava şartları iyi deyil burda bakıcaz artık

peki bu 2 kuşu eşe atsam yavrularıda boyle çıkarmı ?

Selamlar , Masallah gule gule beslersiniz Insallah. Yalniz bir tavsiyem olacakti , kumesinizi biraz daha temiz tutarsaniz iyi olur cunku kuslarin ayaklari cok pislenmis . Sagliksiz bir ortam gordum ben acikcasi. Bu benden sadece bir tavsiyedir , ALLAHa emanet olun.

Saygilarimla Mehmet.

Fenerbahcem' Alıntı:
Selamlar , Masallah gule gule beslersiniz Insallah. Yalniz bir tavsiyem olacakti , kumesinizi biraz daha temiz tutarsaniz iyi olur cunku kuslarin ayaklari cok pislenmis . Sagliksiz bir ortam gordum ben acikcasi. Bu benden sadece bir tavsiyedir , ALLAHa emanet olun.

Saygilarimla Mehmet.
inanırmısın kumesi 2 gun once temizledim galiba içme sularını dokuyorlar ve 1 2 kuşta ishal var kesilmedi kuşta pusma su içme yem yememe gibi hiç bir sorun yok bana kuşları getiren kişiye gosterdim kuşlarda hiç bir sorun yok dedi yer tahta olduğu için kurumuyor olabilir dedi bende dun ızgara aldım kısmetse bugun koyuca

USTA ÜMİDİNİ KIRMAK İSTEMEM AMA BUNLARDAN BİŞEY ÇIKACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.. BİRDE KÜMES ÇOK SAĞLIKSIZ.. O İSAL OLANLARI KARANTİNAYA AYIRIN BENCE.. İYİ UÇURMALAR..

abi bunları vursan aynı renk cıkacaktır bence uçurmadan eş yapma sonunu gör

Geri