Yeni Mardinlerim...

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit tuncer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
yeni kuşlarım nasıl yorumlarınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

• 19072010036.webp
    19072010036.webp
    397.4 KB · Görüntüleme: 638
  • 19072010037.webp
    19072010037.webp
    582 KB · Görüntüleme: 641
  • 19072010040.webp
    19072010040.webp
    414.3 KB · Görüntüleme: 575
KUŞLARIN KIRIK.. MARDİN DEĞİL.. AMA YİNEDE BAŞLANGIÇ İÇİN İDEALLER..

nasıl anlıyoruz kırık olmadıklarını?

BİRİ ZATEN PAÇASIZ MARDİN KUŞU DEĞİL.. ÇORUM MARDİNİ DİCEKSİN AMA BU ÇORUMADA BENZEMİYOR.. ÖTEKİLERDE MARDİN KIRMALARI..

kardesim bunu sana kim mardin diye satiysa cok ayip etmis bunlar kirma az önce bir baslik actim bu konu ile ilgili herkez kusunu mardin saniyor diye

ne yazikki kirma kuslari pek bilgili olmayan kardeslerimize mardin diye satiyorlar bu kusun ne oldugu beli deyil cok karismis 5tl etmes yanlis anlama küsmesten cikar bunlari saglam kuslarinda bunlarla eslesecektir ve hicbir egeri olmayan böyle kuslar cikacaktir birine hediye et yada sat satabilirsen az olsun öz olsun iyisinden 2 cift alsan
güzel bir damar oturtsan hem gözün doyar hem herkes kuslarina hayran kalir

kendine iyi bak

bende kuşçuluğua ilk başlarken böyle kuşlarla başlamıştım. paçalı araplar belki takla atarlar ama mardin değiller. kuşçuluğu iyice öğrenene kadar bu çeşit kuşlara bakmanız yerinde olur. ama çok para vermeyin. zaten ilerde kendiliğinden iyisini kötüsünü ayırt edebilirsiniz. başarılar.

gino' Alıntı:
kardesim bunu sana kim mardin diye satiysa cok ayip etmis bunlar kirma az önce bir baslik actim bu konu ile ilgili herkez kusunu mardin saniyor diye

ne yazikki kirma kuslari pek bilgili olmayan kardeslerimize mardin diye satiyorlar bu kusun ne oldugu beli deyil cok karismis 5tl etmes yanlis anlama küsmesten cikar bunlari saglam kuslarinda bunlarla eslesecektir ve hicbir egeri olmayan böyle kuslar cikacaktir birine hediye et yada sat satabilirsen az olsun öz olsun iyisinden 2 cift alsan
güzel bir damar oturtsan hem gözün doyar hem herkes kuslarina hayran kalir

kendine iyi bak

hocam kardeşin yaşı doğruysa 13 yaşında. güzel damar otursan demişsin ki bu tabiri tam anlamıyla anlasa bu kuşları satamazlardı diye düşünüyorum. bende 9 yaşında ilk kuşlarımı aldığımda kargaları çorum diye kakalamışlardı (: deneme yanılma yaparak gerekli tecrübeyi edinir birde yol gösteren bi büyüğü olursa rayına oturur. ne güzel demişler zaman herşeyin ilacı diye

Daha yaşı küçük , şimdilik böyle kuşlarla başlanması onun için daha iyi olur diye düşünüyorum. İlerde bilgi edindiğinde ve büyüdüğünde daha güzel kuşlar besler mücahit kardeşimiz =).

Geri