Yeni Mısırilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sencer35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Sencer35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asdsadassa
Meslek
aasddd
İlgi Alanı
Köpekler
20130111133745.jpg

20130111133741.jpg

maşallah güzel kuşlar (bunlara bursa da mısıri falan değil, direk olarak fındık gaga bango deniyor) :)

Mesur abi bangoda diyebilirler fakat izmirde bu kuşlar mısıri diye geçiyor tabi bursada ismi farklı olabilir :)
sana gelince senver kardeşim kuşların 10 numara yalnız bu beyazlardan bendede bir çift vardı kuşlar yavru bakamıyorlar şuana kadar 8 yumurta aldım bi yavru büyütemediler yada yumurtaları bozuk çıktı . bitane yavru alabildim onunda ayakları sakat doğdu öldü . sana tavsiyem yumurtlaraına azmanların altına sür daha çok verim alırsın

güzel güvercinler sencer tüyü kadar ömürleri olsun...

yorumlarınız için teşekkürler Mesut abim ırklar yörelere göre isimleri faklı olabiliyor örneğin döneklere denizli tarafında dolapcı denmesi gibi Emir abi yorumun icin tesekkürler ben yavru baktırmak ve üretmek için almıştım olsun belki bakarlar
Tekrar yorumlarınız için teşekkürler Saygılarımla... (:

Sencer Kardeşim Mısırılerin çok güzel Maşallah bendede bir çift vardı böyle çok yavru büyüttürdüm onlara hemde alçak uçtukları için hazır döneklere güzel hocalık yapıyorlar

Teşekkürler abi aldık bkaalım ya bende yavru baktırmak için aldım alışsınlar uçurmaya başlıyacağım döneklere rehber (: özellikle yavrular için (:

Başka yeri bilmem ama bu kuşlara izmirde mısıri diyolar bence kanı fazla olan kuşlar mısıriler bendede bir çift var arada sinekliyo dönüyo kendi çapında falan iyi uçarlar :)

Geri