YENİ MUHABBET KUŞUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan [Serhat BONCUK]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serhat BONCUK
Meslek
Öğrenci()
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ ALDIĞIM MUHABBET KUŞUNUN RESİMLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. EN KISA ZAMANDA YANINA BİR EŞ ALACAĞIM .. İLK GÜN ÇOK ÇEKİNGENDİ. BU GÜN ELİMDEN MARUL FALAN YEDİ, DIŞARI SALDIM DİREK GELDİ OMZUMA KONDU. ALIŞTI BİRAZ... YORUMLARINIZI BEKLERİM.....

Ekli dosyalar

• 190420103257.webp
    190420103257.webp
    532.2 KB · Görüntüleme: 1,649
  • 190420103252.webp
    190420103252.webp
    825.2 KB · Görüntüleme: 1,646
  • 190420103247.webp
    190420103247.webp
    374.9 KB · Görüntüleme: 1,604
[No message]

Ekli dosyalar

• 190420103234.webp
    190420103234.webp
    345.5 KB · Görüntüleme: 1,597
  • 190420103251.webp
    190420103251.webp
    581.2 KB · Görüntüleme: 1,691
BİR DE ALDIĞIM ADAM FAZLA YAŞLI DEĞİL DEDİ AMA FOTOĞRAFTAN ANLAŞILDIĞI KADAR BİR TAHMİN EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM . HERKEZE.

Maşallah muhabbet kuşun çok güzelmiş ama yeşil alsaydın daha da güzel olurdu bence :D:D hayırlı olsun

Hayırlı olsun, güzel bir erkek... Sağlıklı bir renk ve yapıya sahip. 2-3 yaşlarında olduğunu düşünüyorum. Yeşil ve sarı tonlarında yavru almak için ya da çeşitli renklerde yavrular almak için güzel bir beyaz dişi almanı tavsiye ederim. Eğer ele alışık ve zamanla da konuştuğunu tesbit edersen yavru alman zor olabilir. Kuş insanlara yakınlaştıkça damızlık olarak beslenmesi zorlaşıyor ama sadece ele gelecek ve insandan korkmayacak kadar insanları benimsemişse bu yavru yapmasına olumlu etki eder. Çünkü hem yumurtaya yatarken hem de yavrulara bakarken tedirgin olmaz. Umarım faydalı bir şekilde özetleyebilmişimdir.

kusun güzel masallah bendede aynisi var ama kafa arkasi beyaz...adida vecihi:)aldigimda ucamiyordu duvara falan carpiyodu adini o yüzden vecihi koydum:) es alipta yanina yavru almak istersen ugurk81 arkadasin dedigi gibi dikkat et..selamlar..

ugurk81' Alıntı:
Hayırlı olsun, güzel bir erkek... Sağlıklı bir renk ve yapıya sahip. 2-3 yaşlarında olduğunu düşünüyorum. Yeşil ve sarı tonlarında yavru almak için ya da çeşitli renklerde yavrular almak için güzel bir beyaz dişi almanı tavsiye ederim. Eğer ele alışık ve zamanla da konuştuğunu tesbit edersen yavru alman zor olabilir. Kuş insanlara yakınlaştıkça damızlık olarak beslenmesi zorlaşıyor ama sadece ele gelecek ve insandan korkmayacak kadar insanları benimsemişse bu yavru yapmasına olumlu etki eder. Çünkü hem yumurtaya yatarken hem de yavrulara bakarken tedirgin olmaz. Umarım faydalı bir şekilde özetleyebilmişimdir.

TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİNİZ İÇİN .. SİTELERDE OKUDUM ZEVKLİ BİR UĞRAŞ OLDUĞUNU BELİRTMİŞ HERKEZ . BENDE YAVRU ALIP YAVRULARINDAN BİR TANESİNİ KONUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIM. YANINA BUNUN AYNI DESENİNDE YEŞİL BİR DİŞİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA YAVRU NASIL OLUR BİLMİYORUM.
TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

bayburtlu' Alıntı:
kusun güzel masallah bendede aynisi var ama kafa arkasi beyaz...adida vecihi:)aldigimda ucamiyordu duvara falan carpiyodu adini o yüzden vecihi koydum:) es alipta yanina yavru almak istersen ugurk81 arkadasin dedigi gibi dikkat et..selamlar..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN . ALLAH SİZİN KUŞUNUZADA UZUN ÖMÜRLER VERSİN .

BU KUŞUN YANINA RESİMDEKİ YEŞİLİN AYNISINDAN ALACAĞIM . RESİMDEKİ GİBİ BİR ÇİFT OLCAK ALLAH'IN İZNİYLE .. NASIL YAVRU ÇIKAR BİLMİYORUM AMA :S

Ekli dosyalar

• 183321[1].webp
    183321[1].webp
    57.2 KB · Görüntüleme: 1,506
Maaşallah güzel bir kuş.. erkek.. Benimde vardı: 5 yaşındayken almıştım geçen 2 sene önce malesef yaşlılıktan öldü: aldığımda 1 yaşında falandı.. Yani 11 yaşında falan öldü: çok severdim o zamanlar çok üzülmüştüm ve güvercinde beslemediğim için üstüne çok düşerdim: oomuzumdayken bakkala bile giderdim hiç kaçmazdı.. Ama öldü malesef.. Neyse benim çenem düştü kusura bakma.. SEninkinin yaşını ben 3 belki 4 diye tahmin ediyorum...

polllat' Alıntı:
Maaşallah güzel bir kuş.. erkek.. Benimde vardı: 5 yaşındayken almıştım geçen 2 sene önce malesef yaşlılıktan öldü: aldığımda 1 yaşında falandı.. Yani 11 yaşında falan öldü: çok severdim o zamanlar çok üzülmüştüm ve güvercinde beslemediğim için üstüne çok düşerdim: oomuzumdayken bakkala bile giderdim hiç kaçmazdı.. Ama öldü malesef.. Neyse benim çenem düştü kusura bakma.. SEninkinin yaşını ben 3 belki 4 diye tahmin ediyorum...

GERÇEKTEN KUŞUN ÇOK ALIŞMIŞ SANA OMZUNDA BAKKALA GİTTİĞİNE GÖRE . ÖLÜM ALLAH^IN EMRİ YAPCAK HİÇ BİRŞEY YOK MALESEF :( BUDA İNSANLARA ALIŞIK AMA BEN DAHA ÇOK BUNDAN BİR YAVRU ALIP ONU KONUŞTURMYA ÇALIŞACAĞIM. ZEVKLİ BİR UĞRAŞ OLCAK DİYE ÜMİT EDİYORUM .

YORUMUN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM..

TEŞEKKÜRLER BATUHAN KARDEŞ YORUMUN İÇİN .. ERKEK OLDUĞUNU BİLİYORDUM DA YAŞINI BİLMİYORDM SAOLSUNLAR RESİMDEN ANLADIKLARI KADAR YARDIMCI OLDULAR SENDE SAOL ..

Geri