yeni nesil malatya benzeri çayka'lar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

devamı gelecektir.

arkadaş malatyaya yolun düşerse hellalinden 2 çift malatya veririm meraklısın belli

Abicim lütfen malatya güvercinlerini kırmayalım kuşlarımız kendi orjinalliği ile daha türkiyenin hemen hemen hiçbir yerinde bilinmemesine rağmen kuşlarımızın kırılmasını istemiyorum bizim kuşlarımızın resimdeki kuşlardan dahada alıcı dahada güzel onlarca renk ve renk cümbüşüne sahiptir performansları ve daha başka özellikleri ile bence bütün ırklar içinde önemli bir yere sahip olması gerekmektedir kuşlarımızı sadece resimden görerek değil çıplak gözle görseniz bununda farkına varacağınız düşüncesindeyim lütfen bu kuşların orjinalliğini bozmayalım :hungur:

Cem Kavukcu ...

MALATYA

İşte Gerçek Malatyalar üstekiler bizzat kendi kuşlarımdır alttaki hariçç

Ekli dosyalar

• Malatya01[1].webp
    Malatya01[1].webp
    49.1 KB · Görüntüleme: 2,845
  • Photo-0179.webp
    Photo-0179.webp
    156.1 KB · Görüntüleme: 2,911
malatyalıcem44' Alıntı:
ellerine sağlık. kuşlar gerçekten çok güzel gözüküyolar. :oley: :oley:

malatyalıcem44' Alıntı:
arkadsım merhaba, bende bır cıft malatya edınmek ıstıyorum ama cok faıs fıyatlar soledıler bana, uygun satmayı dusunursen bende kumesımde olsun ve uresın ıstıyorum...

elimde malatya erkeği olmadığından mejburen demkeş ile eş tuttum.arkadaşın birinde var imiş bana getirdi hediyetti ama oda dişi resimlerini kısa zamanda burada görürsünüz.yok yok ne yapayım.bende en kral bir biçimde orjinali seviyorum ama olmayınca olmuyor işte

Malatya guvercini hakkında

Arkadaslar Malatya bol pacası hakkında bilgi almak isteyen arkadaslar benım sıteden resım vıdeo ve malatya taklacısı hakkında yazılara ulasabılırler.kus almak isteyenlere ise yardımcı olmaya calısırım benım 300 den fazla anac guvercınım var.benım resımlerı gormustursunuz burada ve benım sıteye gırdığınızdede gorebılırsınız.www.malatyaguvercini.azbuz.com [email protected]

çeşitli kuşlar arıyorum malatyadan muğlaya gönderme imkanı varsa 1 çift alabilirim. [email protected]

slm kardes resım eklemıssın ama bu resımlerın malatya kusu ile hiç bir alalkası yoktur. vede malatyada boylesi kus yoktur milleti yanlıs yonlendırmeyın lutfen varsa elınızdekı güvercinlerin resimlerini koyun yoksa da internette olan yabancı ırk güvercinleri sanki elinizdeymis gibi tanıtmaya calısmayın lütfen.malatya güvercini tanıtma cabasında büyük bir yol almısken bızım kuslara ayak vurmanın bır anlamı yoktur.benım sıtem de ıstedığınız kadar güvercin resmi var oradan yararlanabılırsınız ama bu sekılde yabancı kuslar ile lütfen milleti yanlıs yonlendırmeyın

ne denebilirki mükemmel güzellikte kuşlar hayran kaldım valla.nasıl temin edebiliriz ki acaba.ben genede msn adresimi bırakayım belki yardımcı olmak isyeten bi kardeşimiz çıkar [email protected] konuda yardım beklerim :heyo: :oley:

alım satım bölümüne yeni konu açar isen isteğin kuş hakkında biraz daha sonuca varırsın en azından elinde olan bir arkadaş sana cevap yazabilir

bu sizin malatya güvercinleri çok asil güvercinler sadece sizin bölgenizde yetişiyor bu güvercinler ben geçen karacabeyde bir çift badem kuyruk balina çıktı 10 numara kuşlar yani

selam biraderler bu çaylalardan hanginizde var fiyatı kimden ögrenecegiz ve malatya pacalılarının da tabi tekirdağdan caner 0 543 748 73 06 bu numaradan ulasabılırsiniz

Geri