YENİ OLACAK KÜMESİM..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
selamlar babam inşaatta demir'den kümesin iskeletini yapacak etrafınıda plastik lambiri ile kaplıcaz sizce nasıl olur abilerim yorumlarınızı bekliyorum.

içerisi sıcak olacaksa her türlü olur. yaptıktan sonrasında resim yüklersen daha detaylı yorumlar yapabiliriz.

Demir kümes sağlam olur. Plastikde su geçirmez. Havalandırma konusunu dikkate almanızı tavsiye ederim. Demir maliyete girdiginize göre ufak bir kümes olmıcagını tahmin ediyorum. Sıcaklık konusu oldukca önemli. Demir ısıyı çok rahat ileten bir madde. Sogugu içeri ileticektir. Plastik biraz engeller gerçi ama ne kadar engellicegini bilemiyorum. İçinide tahtayla kaplasanız süper olur esasında. Yada güvenlik probleminiz yoksa tahda bir kümes bana göre daha iyi olucaktır.

Saygılar..

abi saolun yorumlarınız için kümesin önü tamamen tel olucak kışın naylon örtücem yazında naylonu alıcam içerisi sıcak olmayacak daha başlamadık kümese bitince resimlerini koyarım.

Abi birde ölçüler 2.70-1.50-2.00(en-derinlik-yükseklik)olacak.

Kardeşim yalnış anladın galiba. İçerisinin havadar ve çok soguk olmaması lazım. İçerisi sıcak olmayacak demişsin ama soğuk bi kümeste hem hastalık çok olur, hemde yavruların pek şansı olmaz

Abi tmm işte kışın önleri naylonlu olacak yazında naylonu sökecem fildir fildir olacak

35caner35' Alıntı:
Abi tmm işte kışın önleri naylonlu olacak yazında naylonu sökecem fildir fildir olacak

:tamam:

Abi 1 ocak doğum günüm babam heralde doğum günü hediyesi olarak yapacak yapınca resim koyarım.

Geri