Yeni oyuna başlayan mavi yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menderes 58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
menderes urhan
Meslek
kamu çalışanı
İlgi Alanı
Kediler
Kuşumuz yeni yeni oyuna başlamıştır umarım ilerleyen zamanlarda daha düzgün oyun çıkartır

[izlesene]6419247[/izlesene]

menderes maşallah,yerinde kuşunda çok güzel.iyi günlerde zevkle uçur seyret.

masallah emeklerine saglık çok daha güzel olur insallah terasında oldukca rahat
güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

teşekkür ederim 2gündür yeni teke atılımıştı daha sonra memlekete gittim 15 gündür yataktı yeniden idman veriyorum fakat son dört telekte makastan sonra görelim inşallah umduğum gibi çıkar selamlar.

s.a menderes bey! uçan kuş eminim daha güzel olucak,bu işe ciddi zaman ayırdığınız belli
sivas ın orjinal kuşlarını seyretmek isteriz , saygılar

Maşşallah Menderes güzel yavru,tüğden çıkınca daha akıllı oynar inşallah,şu anki hareketleri ile boş kuş değilim

diyor,inşallah gönlüne göre olur,emeklerinin karşılığını alırsın.güle güle besle.

Selamlar sağlıcakla kal.

Maşallah menderes abi emeğine sağlık. Kazasız belasız uçurup devamını görmen dileğiyle...

maşaallah güle güle besleyin.

Güle güle besle abi.Ayrıca teras mükemmelden daha mükemmel.Ankarada böyle yerim olsun 50 milyar borcum olsun :)

Kardeşim önemli olan yer değil kuştaki kan elde iyi kuş olmadıktan sonra yerin güzel olmasının ne anlamı olur ama yer ve iyi kuş bir arada olursa seyride o kadar güzel olur rabbim güzel olan herşeyi bizlere bahşetsin. bir sonraki çekimde görüşmek dileğiyle.esenlikle sağlıcakla kal.

Maşallah çok çalışkan bir kuş sanırım yerini yapmadı tüyünü düzdükten sonra düzenli antraman alırsa daha güzel olur inşaallah emeğine sağlık olsun,paylaşım için teşekkür ederim.Selamlar

Sağolasın mustafa abi seninde dediğin gibi yeni çalışmaya başladı tüyünü dizdikten sonra yer yapınca inşallah seyir zevki verecek selamlar.

tebrıkler menderes bey sizde son zamanlarda iyi kuş ucurup oynatıyorsunuz.vıdeolarınızdan takıp edıyorum sızı insallah bol bol kus ucurup oynatmaya devam edersınız.bu arada kusda guzel ben sahsım adına begendım.hayırını gorun ınsallah

teşekkürler murat kardeşim yorumların için nacizane elimden geldiğince uçurmaya çalışıyoruz kuşlarda emeğimizi boş çıkartmıyorlar allaha şükür dediğin gibi yeni çekimlerle tekrar görüşmek dileğiyle allaha emanet ol.

Geri