Yeni resimler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kral10

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan karahan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler

Ekli dosyalar

• Fotoğraf2007.webp
    Fotoğraf2007.webp
    114.1 KB · Görüntüleme: 1,324
  • Fotoğraf2002.webp
    Fotoğraf2002.webp
    616.1 KB · Görüntüleme: 1,324
  • Fotoğraf2000.webp
    Fotoğraf2000.webp
    119.9 KB · Görüntüleme: 1,348
  • Fotoğraf1999.webp
    Fotoğraf1999.webp
    136.1 KB · Görüntüleme: 1,326
İyi-kötü yorumlarınızı bekliyoruz...Saygılar"DADAŞ"

Ekli dosyalar

• Fotoğraf2011.jpg
    Fotoğraf2011.jpg
    185.5 KB · Görüntüleme: 1,379
  • Fotoğraf2015.webp
    Fotoğraf2015.webp
    83.7 KB · Görüntüleme: 1,357
  • Fotoğraf2009.webp
    Fotoğraf2009.webp
    93 KB · Görüntüleme: 1,275
Maşallah şekil ve yapı itibariyle çok güzeller.Allah bol yavrulu kümesler nasip etsin. Saygılarımla Reis.

Maşallah , güle güle besleyin.
Hepsi güzeller fakat kara çakmaklı daha fazla hoşuma gitti diyebilirim. (: :slm:

masallah adas güle güle besle önceki resimlerinide bu baslıkda birlesdirdim paylasım için tesekkürler

Maşallah Gökhan yakışıklı kuşlar.
Miski ile boz dumanlı daha bir yakışıklılar maşallah.
Yavru da çok sevimliymiş. Bahtı açık olsun.
Güzel günlerde besleyip uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Khalid' Alıntı:
Maşallah Gökhan yakışıklı kuşlar.
Miski ile boz dumanlı daha bir yakışıklılar maşallah.
Yavru da çok sevimliymiş. Bahtı açık olsun.
Güzel günlerde besleyip uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Teşekkür ederim Kadir abi,kısmet olursa yeni yavruları yaza hazırlamayı planlıyoruz tabi bir sorun çıkmazsa,inşallah videoalarını da çekip paylaşırız... Saygılar"DADAŞ"

kuscu_marik' Alıntı:
masallah adas güle güle besle önceki resimlerinide bu baslıkda birlesdirdim paylasım için tesekkürler

Muharrrem abi teşekkür ederim yardım için ayrıca güzel temenlin içinde teşekkür ederim...Saygılar"DADAŞ"

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah , güle güle besleyin.
Hepsi güzeller fakat kara çakmaklı daha fazla hoşuma gitti diyebilirim. (: :slm:

Kerim kardeş güzel temenlin için teşekkür ederim,çakmaklı olan erkekden bahsediyosun sanırım,oyunu,güzelliğinden daha güzel :hhh: ,anlatmak olmaz,zamanında video ya alamadım ona yanıyorum,o zaman daha çok severdin diye düşünüyorum (: Saygılar..."DADAŞ"

Reis_11' Alıntı:
Maşallah şekil ve yapı itibariyle çok güzeller.Allah bol yavrulu kümesler nasip etsin. Saygılarımla Reis.

Turgay kardeş güzel temenlin için teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre versin...Saygılar"DADAŞ"

Miskilerden gelenler diye hitap etttiğin kuşlar boy , pos , görünüş olarak iyiler. maşşallah

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar

Teşekkürler...Saygılar"DADAŞ"

Muharrem Şahin' Alıntı:
Miskilerden gelenler diye hitap etttiğin kuşlar boy , pos , görünüş olarak iyiler. maşşallah

Miskilerden gelenler değilde,miskilere dayanan damar olarak açıklamıştım ama önemli değil o kadar da,sadece renk bazen farkediyo,yoksa hepsi birbirleri ile bağlantılı kuşlardır ve soyları baya baya uzun zamana dayanmaktadır...Beğenmenize sevindim,aslında biraz karanlık görünüyo resim birde ikisi de ayakta olmadığı için tam boyları felan iyi çekilmedi,daha net ve güzel pozları çekersek paylaşırım... Saygılar"DADAŞ"

Düzeltiyorum o zaman ; Miskilere dayanan damar diye hitap etttiğin kuşlar boy , pos , görünüş olarak iyiler. maşşallah. Birde hangii semtte besliyosun arkadaş bunları

Muharrem Şahin' Alıntı:
Düzeltiyorum o zaman ; Miskilere dayanan damar diye hitap etttiğin kuşlar boy , pos , görünüş olarak iyiler. maşşallah. Birde hangii semtte besliyosun arkadaş bunları

Güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim,(MASLAK/ŞİŞLİ) Saygılar..."DADAŞ"

Siz hangi semtte ikamet ediyorsunuz ?

şeref' Alıntı:
Güzel kuşlar Maşallah.selamlarŞEREF

Saol Şeref abi,teşekkürler...Saygılar"DADAŞ"

Geri