6 Eki 2009 #1 M mekan_tam35 Üye Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad emre SEVGİLİ Meslek operatör İlgi Alanı Kuşlar SLM KUSCU ARKADASLAR IZMIR ALTINDAGDA SALMALARIM HAZIRDIR KUSA IHTIYACIM VAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
SLM KUSCU ARKADASLAR IZMIR ALTINDAGDA SALMALARIM HAZIRDIR KUSA IHTIYACIM VAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
6 Eki 2009 Konuyu Başlatan #2 M mekan_tam35 Üye Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad emre SEVGİLİ Meslek operatör İlgi Alanı Kuşlar mekan_tam35' Alıntı: SLM KUSCU ARKADASLAR IZMIR ALTINDAGDA SALMALARIM HAZIRDIR KUSA IHTIYACIM VAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Genişletmek için tıkla ... İSMİM EMRE YENI ARKADASLARLA TANISMAK VE BU SITEDE ISTEDDIGIM DOSTLUGU BULACAGIMA INANIYORUM SIMDIDEN SAYYGILAR SEVGILER
mekan_tam35' Alıntı: SLM KUSCU ARKADASLAR IZMIR ALTINDAGDA SALMALARIM HAZIRDIR KUSA IHTIYACIM VAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Genişletmek için tıkla ... İSMİM EMRE YENI ARKADASLARLA TANISMAK VE BU SITEDE ISTEDDIGIM DOSTLUGU BULACAGIMA INANIYORUM SIMDIDEN SAYYGILAR SEVGILER
6 Eki 2009 #3 gokay Üye Katılım 3 Nis 2008 Mesajlar 1,758 Tepkime puanı 2 Yaş 47 Siteyi ziyaret et Hg. öncelikle, hangi ırk kuş beslemeyi düşünüyosun ? İzmire selamlar.