yeni salmam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
Aslanbaş Kuşlarım için Özel dizany EdiLmiş Salmam
214p400.jpg

bgva8i.jpg

jhrmsl.jpg

t0nitd.jpg

330wcg6.jpg

5vcrq.jpg

Ayhan KARATAŞ \ BURSA

s.a Abim on numara kümes olmuş . Keşke bizde böyle mekan bulsakda kuşlarımız için güzel seyler yapmayı denesek..:)

çok güzel olmuş

Eline sağlık abim çok güzel olmuş. Bende kümesin önüne bir salma yaptım: şimdi birde kümesi yenileyeceğim.. Sizinkilere baktıkça nasıl yapacağım kafamda şekilleniyor. Resimleri koyduğunuz için teşekkür ederim. Umarım burda bol yavru alırsın.. Allah'a emanet ol abi..

polllat' Alıntı:
Eline sağlık abim çok güzel olmuş. Bende kümesin önüne bir salma yaptım: şimdi birde kümesi yenileyeceğim.. Sizinkilere baktıkça nasıl yapacağım kafamda şekilleniyor. Resimleri koyduğunuz için teşekkür ederim. Umarım burda bol yavru alırsın.. Allah'a emanet ol abi..

eyvallah sinanım cok tşkler allahım sana daha iyilerini nasip etsinn

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
s.a Abim on numara kümes olmuş . Keşke bizde böyle mekan bulsakda kuşlarımız için güzel seyler yapmayı denesek..:)

eyvallah guzel kardeşim cok tşkler

Cok güzel olmus kardeşim bune aynısı bendede war... ama raflara gazete koy yoksa temizlemesi ölüm geliyor pislikLeri

ll_Suleyman_ll' Alıntı:
Cok güzel olmus kardeşim bune aynısı bendede war... ama raflara gazete koy yoksa temizlemesi ölüm geliyor pislikLeri

tşkler abii

güvercin villası bu cok güzl

ll_Suleyman_ll' Alıntı:

arkadaşlar mesajlarımızı yazarken yaş alanlarına dikkat ederek yazalım.

arkadaşım salman çok güzel olmuş ellerine sağlık.

üstatlar ben yeni başlayacam da sizlere 2 sorum olacak

1: bu tabandaki demirlerin önemi nedir, ben beton taban yapmayı düşnüyorum da dezavantaj oluşturur mu?

2: folluklarda tasa benzer birşey gördüm, özel olarak satılan birşey mi? bir kümes resminde küp vardı galiba, ne önerirsiniz?

Abi çok güzel olmuş ellerine sağlık paylaştığın için teşekkürler

kol-paçino' Alıntı:
üstatlar ben yeni başlayacam da sizlere 2 sorum olacak

1: bu tabandaki demirlerin önemi nedir, ben beton taban yapmayı düşnüyorum da dezavantaj oluşturur mu?

2: folluklarda tasa benzer birşey gördüm, özel olarak satılan birşey mi? bir kümes resminde küp vardı galiba, ne önerirsiniz?
selamlar arkadaşım tabandakiler plastik ızgaradır kuşların pisliklerini delikleri sayesinde altında tutar ve kuşların pislikleriyle temasını keser.Bende kullanıyorum ve çok memnunum.
Folluklardaki taş dediğin yuvarlak olan yuvalıklarsa taş diil onlarda plastiktendir.Benim görüşüm olarak çokta önemli diil.

Geri