Yeni Sezon Yavru Ve Yavrular Hakkında sorunum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar

ben kuşlarımı çatıda besliyorum kuşlarımdan bu senenin yavrularından olan ve daha yeni yeni uçmaya başlayan yavru kırmızı kafa 2 kuşum bulunmakta acaba çatıyı açık bıraktığımda kuşlar a bişey olurlarmı çünkü normalde açık bırakırım ve kuşlar girer çıkar yem yerler ederler ama yavru olduğundan 2 sinden şüpeleniyorum acaba yavru kuşlar başka kuşlara yani başkalarının kuşlarını görseler daha çabuk kanmaları veya yerlerinine daha sadık olmalarımuı daha çoktur.. yani bir kuş görseler kanarlarmı onlara ? zaten daha yeni yeni uçmaya başladılar çalıştığımdan dolayı pazar günleri salabilirim yoksa sizce bişey olmaz açık bırakayım mı ? veya tam uçmaya başlayaana kadar haftada birmi salsam ?

yardımlarınızı bekliyorum..

Selam kardeşim bu yavrular kendi yavrularınsa sorun olacağını sanmıyorum daha yeni uçmaya başlıyacaklar diyorsun eğer düşme olasılığı olmayan bi yerse sorun olacağını sanmıyorum gezerek sağı solu tanırlar ve onlar için daha iyi olur.

Açık bırak. Kuşlarının damarlı olup olmadığını da
anlamış olursun. Bir yavru kaybetmekle bir şey
olmaz. Zaten çok üzüleceksen hiç uçurma.
İstanbuldan Neco.

Selamlar.Yavru kuşlar kargaların bile peşine takılıp çok uzaklara açılabiliyorlar.Yavru kuşlarınız sanırım taklacı.Bence gözlem altında uçurmanız daha iyi olur.Yarın öbürgün oyunları çözülmeye başlayınca başka yerlere atabilirler kendilerini.Gözlem altında uçurursanız kayıplar en alt seviyeye iner.Saygılar...

Bence en iyisi kuşu saldığın zaman yanında ol gözlemle onu açık bırakıp gidersen her şey olabilir

Geri