YENİ SEZONDA BEKLENTİLERİNİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
_

Benim yabanilerimden bi beklentim yok :ckmk: Belki aralarından bi cengaver çıkar oyun yapar ona hayır demem :ckmk:

İnş. herkes hedefindeki kuşlara kavuşur :haha:

Merhabalar. Benim hedeflerim biraz büyük inşallah da hedeflerime ulaşabilirim. 70 yıllık damarı olan dönek güvercinlerimi çoğaltmak neslini devam ettirmek istiyorum.. Bunları da posta güvercinleri ve yavru bakabilen iki üç çift kuşum ile yapmayı düşünüyorum umarım başarırım..
Saygılar..

muharrem abı 1 takım beyaz yavrum var cıcıklıkten cıkmak uzereler boyları davranısları tam ıstedıgım gıbı babalarını bahceye oynatamadım ergen olarak aldıgım ıcın bastıramadık kusu hep yuksek ten aldı catıya atttı kendını...ıns bu donemde 1 takım yavrumu bahceye oynatıcam saygılar sevgıler

Ekli dosyalar

Selamlar güzel bir başlık olmuş benimde bu sene aldığım beyazlarım hariç mavi ve çakmaklı soyumdan aldıgım 6 yavrudan çok ümitli oldugum 3 kuş aşağıdadır sevigiler saygılar!

Ekli dosyalar

• 06032012116.webp
    06032012116.webp
    541.3 KB · Görüntüleme: 1,249
  • 2.webp
    2.webp
    882.4 KB · Görüntüleme: 1,371
  • 3.webp
    3.webp
    144.1 KB · Görüntüleme: 1,364
Devamı!!

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    523.5 KB · Görüntüleme: 1,312
  • 5.webp
    5.webp
    748 KB · Görüntüleme: 1,325
s.a
geçen kış arkadaşlardan topladığım damızlıklarımın yavrularını almaya başladım nasipse bu ilkbahar-yaz yavruları uçurup kendime ait 4 kuş oynatabilirsem ne mutlu bana .Allah herkezin gönlüne göre versin.
saygılarımla.

yeni sezon benım için çok önemli performans kuşunda nerelerdeyim kendimçe ve ustalarımca izlemliyeceğim inşallah tüm dostlar gibi bizde beklentilerimizde emeklerimizi boşa çıkartmayız bi yavru kuşların uzerine düştü bugun itibariyle teke çektim biraz tamamlasin kendını videosunu ekleyecegim inşallah

saygılar

muharrem abi geçen sene 2 tane kuş oynattım şans eseri bir tanesi iyiydi gerçekten . bu sezon 5 çift kış yavrum var havada geçen sene oynattığım dumanlının yeni eşiyle uyum sağlamasını bekliyorum . yavrularda güzel özellikler var fakat herşey teke düştüklerinde belli olacak . tek temennim beş çifet damızlıktan bir tanesinde dahi sonuca ulaşabilmek . yağmur çamur soğuk hastalık demeden onları uçurmaya çalışıyom . tek isteğim damızlık oluşturabilmem yeni sezondan beklentilerim bunlar e bide kupaya yazıldık :)
saygılar muharrem abi

maskeler' Alıntı:
muharrem abi geçen sene 2 tane kuş oynattım şans eseri bir tanesi iyiydi gerçekten . bu sezon 5 çift kış yavrum var havada geçen sene oynattığım dumanlının yeni eşiyle uyum sağlamasını bekliyorum . yavrularda güzel özellikler var fakat herşey teke düştüklerinde belli olacak . tek temennim beş çifet damızlıktan bir tanesinde dahi sonuca ulaşabilmek . yağmur çamur soğuk hastalık demeden onları uçurmaya çalışıyom . tek isteğim damızlık oluşturabilmem yeni sezondan beklentilerim bunlar e bide kupaya yazıldık :)
saygılar muharrem abi

S A İNSALLAH HER SEY İSTEDİGİN GİBİ GÖNLÜNCE OLUR SİNAN SEN ÇOK MERAKLISIN UGRASIYORSUNDA

EMEKLERİNİN KARSILIGIDA HALİYLE OLACAKDIR İNSALLAH KUPANIZDA HAYIRLI OLSUN BEKLENTİLERİNİN KARSILIGINI FAZLASIYLA ALIRSIN İNSALLAH HER SEYİN İSTEDİGİN GİBİ OLMASI DİLEGİ İLE

SAYGILAR

Genelde oyuncular beklentilerini açıklamış nerde dönekçiler onlarıda görelim..

Şuan çok yavrum yok uçacak çokgüç büyüyorlar ama olsun olanlardan ve yeni eş ettiğim kuşlardan hafa farklı yavrular bekliyorum .. Şimdi uçan birkaçtaneden kafa kaldırmaya başlamış teke düştü düşecek bir silik şalvarlı arap cücüğüm var çok iyi olmayacak gibi , ama bazı konuları da oturtmuşuz ve bunlar da benim için bir kazanç ..

Yeni sezondan beklentilerim yavru arabım ve çakmaklımın çok iyi olması...Saygılar Batuhan Kökdemir

Geri