Yeni Takım Kelebekçiler Yorumlar Bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar herkese merhaba bugun bir abim bana bu takımı hediye ettı kelebekten anlamadıgım için size sormak istedim.. Sizce nasıllar yani üretsem dogaya aykırılık etmiş olurmuyum ? kırıklık falan acısından.. büyük ihtimal bir takım yavru alıp bakıcı olarak devam edıcem
birde kuyruk sayısı erkegın 14 dişide buyuk ihtimal öyle eksikler var umarım ucusu ve dönüşleri iyi cıkar pek anlamam tabi ama görcez =)

Ekli dosyalar

• 04072010741.webp
    04072010741.webp
    282.8 KB · Görüntüleme: 1,563
  • 04072010743.webp
    04072010743.webp
    316.9 KB · Görüntüleme: 1,539
  • 04072010742.webp
    04072010742.webp
    222.3 KB · Görüntüleme: 1,526
Maşallah KArdeş kuşlar güzel Bu kuşlar uçurulduysa eger dönerler ve üretilecek bi ırkdır bence

bende katılıyorum üret kardeşim yavruları döner bu kuşların.

Maaşallah güze lkuşlar da Cem kardeş sen bunları nerden buldun? Sormamın nedeni; dün mezattaydım yanlış hatırlamıyorsam bu kuşları gördüm. Yani lekeleri falan aynı... Esenler de gördüm yani kuşları.. Tabi yanlış da olabilir, belki başka kuşlardır...

KuşlarıN gercekten güzel bi kelebek tüürü yavruları sana daha cok yarar ve dönücü hayvanlardır bundan hiç tasa etme Saglıklı bEslemeler ...

polllat' Alıntı:
Maaşallah güze lkuşlar da Cem kardeş sen bunları nerden buldun? Sormamın nedeni; dün mezattaydım yanlış hatırlamıyorsam bu kuşları gördüm. Yani lekeleri falan aynı... Esenler de gördüm yani kuşları.. Tabi yanlış da olabilir, belki başka kuşlardır...

yok sinan kardesım yani esenler tarafında değil sarıyer tarafından hediye geldı =) aynı gun ıcınde ordan buraya gelmesı zor kı abimin kendi yavrularıymıs

yorumlar için sağolsun umarım hayrını görurum.. yavruların resımlerını koyarım inşallah

bu kuslar doner gibi duruyor hele boyle ala yada parcali gozukenler ama yinede boyle bakmakla anlayamayiz.. Goruntu olarak ben donerim diyorlar ama yinede bilemeyiz... ve baktin ucurdun kusu hemen donecek diyede bekleme biraz zaman tani.. ..
Saygilarla.....

bu kuşlar hızlı ucar dolap açarlar ama her posta uçusunda oynamaz.iyi bildiğim kuşlar yerine sadık olurlar maşşalah takım süper.

KEMAL_ZB' Alıntı:
sahıbınden com .da satılık bu kuslar.

İlanın kime ait olduguna bakıp sonra da burda konuya acana bakarsan böyle gereksiz bir şey yazmana ihtimal kalmazdı. Elimden cıkardım kuşları folluklara kuş sokmuyorlardı.. Yoksa gayet güzel kuşlar ama mecburdum

Geri