Yeni taklacılar yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar bugün taklacı aldım hayatımda ilk kez taklacı beslicem dolabımın birinde 5 göz boştu 5 çift aldım.Şimdi bunlar daha yavru kızması 1 çifti kırmızı 1 çifti beyaz bol paçalı 1 çifti mavili 1 çifti çakmaklı 1 çiftide şami Şimdi bunları ben nasıl yapacam adana güvercini gibi dişiyi bantlayıp erkegi salık bıraksam kaçarlarmı?Birde dama alıştıklarında 5 tanesini uçarabilirmiyim aynı anda kalabalık olsun istiyorum yardım ederseniz sevinirim....

öncelikle hayırlı olsun yeni kusların bir hafta beklet kanatlarını bantlayıp sonra salarsın erkekleri kümeslerini ögrensinler cevreyi ögrensinler sonra aşınca bol bol ucurursun inş :)

Bakalım artık hepsi yavru daha inş kaçmazlar:)

eğer yavrularsa dikkat et kardeşim 1 hafta bantlı kalsınlar gezdir yerde etrafı tanısınlar fazla yükselir yada açılırlarsa aşağıdan kuş göster indir. yavru kuş cahil oluyor. hayırlı olsun dileklerimle.

Teşekkürler bi sorum daha var.Bunlar dolaba alışırlarmı? ben adana besledigim için göz göz dolap var.

Öncelikle yavru kuş kolay kolay kaçmaz ama sen yınede hepsını 1 hafta kumesın ıcınde tut sonra kanatlarını hepsının bantlıyıp dısarı cıkar bırazda oyle kalsınlar sonra guvendıklerını coz hafıften kovala güle güle besleyin (:

Benim baraka degil normal göz göz dolap adana beslediigm için dolaplarım gözlü

Hayirli ugurlu olsun bol ucurmalar dilerim.

Göz göz kitaplik gibi önü acik raflar diyorsan sonucta icinde bir folluk olacak pekde sorun olacagini sanmiyorum.
Yavrular ilerde büyüyünce düsmemeleri icin bir seyler yaparsin.

Resim paylasda gözler senlensin.

Teşekkürler en kısa zamanda paylaşacam.

Geri