OSSO
Üye
- Ad Soyad
- osman karakülah
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar
OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:OSSO' Alıntı:merhaba yine ben geçenlerde gönderdiğim kuşlarımın resimlerini izleyen abi senin bu yaşta bu kuşlar ve bu yuva olamaz demiş ama doğru hepsi benim ama babamında yardımıyla yetiştirip bakıyoruz babamdan sizlere selamlar