YENİ TASARLADIĞIM KÜMES

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pıncır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

pıncır

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk çelik
Meslek
tasarımcı
İlgi Alanı
Arkadaşlar bilgisayar ortamında tasarladığım güvercin kümesim en fazla 10-12 güvercin besleme kapasıtesıne sahip fonksiyonel bi kümes kümesin alt tabanı teldendır bu sayede kümes içinde pislik birikimi olmuyor ve yerden yüksek oluşu kuşlar için tehlike oluşturan bi çok hayvandan uzak tutmuş oluyoruz yenı başlayan ve ek küçük bi kümes yapmak isteyen tüm arkadaşlar için ideal bi kümes kümesin yapılış aşamaları grafiksel anlatımınıda ekliyorum :buyrun:

4.pafta

perspektif görünüşler ve ürün açıklaması

Güzel bir çalışma olmuş.(hem grafik çalışman,hemde kümes tasarımın)
Yanlız kümesin alt kısmına;
Altdaki Telin 15-20 cam altına bir çerçeve daha ekleyip; bu çerçeve üzerine gazate koyup ,dökülen kuş pisliklerinin çok kolay bir şekilde temizlenmesini sağlayabilirsin.Süpürge ile ,kuruduğunda toz toprak ile uğraşmazsın..
Tekrar eline sağlık

paşa_18' Alıntı:
Altdaki Telin 15-20 cam altına bir çerçeve daha ekleyip; bu çerçeve üzerine gazate koyup ,dökülen kuş pisliklerinin çok kolay bir şekilde temizlenmesini sağlayabilirsin.Süpürge ile ,kuruduğunda toz toprak ile uğraşmazsın..
Tekrar eline sağlık

:tamam: Evet aslında hakılısnız dedıginiz gibi olursa daha güzel olur hem yerede pıslık dökülmez sizin söylemiş oldugunuz şekılde tekrar degişikligi yapıcam ve buraya resmını ekliycem

paşa_18' Alıntı:
Tekrar eline sağlık

EVET PAŞA BEY SÖYLEMİŞ OLDUGUNUZ GİBİ DÜZENLEDİM :buyrun:

Bayağı uğraşmıssın emeğine sağlık.

Şimdi çok daha güzel olmuş. tasarımı yazıcıdan çıkarttım.Marangoz arkadaşıma vereceğim.İnşallar resimde olduğu gibi,tertemiz yapar.
Ebat olarak 1,5 x 1,5 mt yaptıracağım.
Tekrar Emeğinize sağlık.
selamlar sevgiler

marangozdan sonraki halinın resmını buraya koyarsan bende cok mutlu olurum.

güzel olmuş emeğine sağlik

arkadaşım ellerine saglık güzel olmuş bitsinde gercgini hemen gönder resmini bakalım kuşlarınıda koy kolay gelsin.

BİR ÇİFT DAMIZLIK İÇİN ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

merhabalar cok guzel bır tasarım olmus ugrasmıssınnız ve bır cok kısın işine yarıyacaktır ama bır hatanızı duzeltmek ısterımkı kımseyı yanlıs yonlendırmek olmasın 12 tane kus felan bunda beslenmesı ımkansız en fazla taaş çatlasın 2 çift guzel damızlık kus yada çok çok guzel karantına kumesı olur saygılarımla başarılar.

böyle kümesmi olurya bir kuşcuya kümes asla yetmez. bunu ancak süs olarak kullanabilirim ben :)

ustadım benım kendımce bır onerım olucak havalandırma ıcın bıraktıgın pencereler cok gıbı kumesın ufak capta oldugu kusların hava akımında yanı ceryanda kalıcaktır bence havalandırma pencerelerını azaltırsan daha guzel olur dıye dusunuyorum saygılarımla ....

Programın adı nedir kardeş ?

Ellerinize sağlık...

maşallah bunun gerçeğini düşünemiyorum :)

Geri