polllat
Üye
- Ad Soyad
- sinan öztekin
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökay' Alıntı:Polat kuş tipten cok dolapcıya benziyor, ucurduğunda dönüşe gecmesin.))
gökay' Alıntı:Resimdeki kuş erkeğe benziyor, inşanlah dişidir. Mezattan kuş alırken sahibine sordunmu, mezatcılar dişi-erkek sallıyor bilip bilmeden, gecende bana dişi baska diye erkek sattılar.
BReZza' Alıntı:WALLA Bende görür görmez dolapçı diyesim geldi. Öyle görünüyor bu tip değil herhalde ama dolapçı kuşları çok tipitip oluyor.
zahirbaba' Alıntı:7.5 luk tip
barakuda' Alıntı:NE TİPE NE DOLAPÇIYO BENZIYO BENCE NE OLDUGU BELLI DEGIL POSTA KIRIGIDA BASKA KIRIGIDA OLABILIR DOLAPÇI OLSA KUYRUK FARKLI OLUR TIP OLSA BENDE 40 50 TANE TIP VAR BOYLE GORMEDIM ANLAYACAGIN ÇİLLİ Bİ KUŞ BENCE KIRIK NE OLDUGU BELLİ DEGİL :slm: :slm:
scooter' Alıntı:BU KUŞ ERKEK ARTI BANGO DEĞİL KARYAGDI HEBEŞ AT DIŞARI GİTTİSİN POLAT YAW ALLAH AŞKINA BUNUN GİBİ KUŞLARI SAYFALARA YER AYIRIYORSUNUZ VARYA VALLAH HELAL OLSUN BİDE BU KUŞADA BANGO DEMİYORMUSUNUZ VARYA DESENE BEN BANGO KIRMASINI GETİRSEM SİZE GOSTERSEM DERSİNİZ Kİ KESİN BU BANGODUR
Kuşçu Eşref' Alıntı:Kuşun güzel sağlıklı yavrular alman dileğiyle!
ahmetaslan16' Alıntı:son noktayı koyuyorum arkadaşlar bu kuş YOZ
silik dumanlı' Alıntı:ya ben bunu anlamıyorum
adam kuşu koymuş bilenlere sormuş bilmeyenlere değil bilenler cevabı vermiş bilmeyenlerde bir taraftan sallamış sen kuş nedir bilmiyosan ileti yazmak için yazıyosun bana göre güzel kostümlü bir kuş fakat ırkını cınsini bilmem ayrıca bana görede sende İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YOZSUN (yozlardan özür dilerim hakaret ettiğim için)
esesli26' Alıntı:pollat sen iyi kaptırdın bu kuş işine ilk önce okulunu güzelce oku derslerini güzelce çalış 2 sirada kuşlar gelsin tamam mi bunu aklından çıkarma uçurunca anlarsın ne oldugunu güzel kuş hayrını gör
batuhan sarıoğlu' Alıntı:abi bu tip deyil,dolapçı saygılar bide erkeğe benziyo.