Yeni tipim nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Yeni tip aldım. Sizce nasıl? 7,5 tlye aldım.

Ekli dosyalar

• 22.webp
    22.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 1,719
...

Ekli dosyalar

• 44.webp
    44.webp
    5.6 KB · Görüntüleme: 1,764
  • 66.webp
    66.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 1,773
  • 77.webp
    77.webp
    6.6 KB · Görüntüleme: 1,754
...

Ekli dosyalar

• 1111.webp
    1111.webp
    6.4 KB · Görüntüleme: 1,773
  • 1010.webp
    1010.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 1,719
  • 99.webp
    99.webp
    6.3 KB · Görüntüleme: 1,746
yorumlarınızı bekliyorum...

gökay' Alıntı:
Polat kuş tipten cok dolapcıya benziyor, ucurduğunda dönüşe gecmesin.))

Valla biraz da ondan şüphelendim de ekledim resimlerini ama umarım değildir yaa erkek tipime eş yapacağım...

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

Resimdeki kuş erkeğe benziyor, inşanlah dişidir. Mezattan kuş alırken sahibine sordunmu, mezatcılar dişi-erkek sallıyor bilip bilmeden, gecende bana dişi baska diye erkek sattılar.

gökay' Alıntı:
Resimdeki kuş erkeğe benziyor, inşanlah dişidir. Mezattan kuş alırken sahibine sordunmu, mezatcılar dişi-erkek sallıyor bilip bilmeden, gecende bana dişi baska diye erkek sattılar.

Kuşu bizim burdaki bi dükkandan aldım. Kuş dükkanda eşiyle birlikteydi. Dişisini aldım. Bende bu şans varken erkek çıkar.. Ne zaman erkek kuş alsam dişi çıkıyo, dişi kuş alsam erkek çıkıyo :S. Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

..........SİNAN ÖZTEKİN............

WALLA Bende görür görmez dolapçı diyesim geldi. Öyle görünüyor bu tip değil herhalde ama dolapçı kuşları çok tipitip oluyor.

7.5 luk tip

BReZza' Alıntı:
WALLA Bende görür görmez dolapçı diyesim geldi. Öyle görünüyor bu tip değil herhalde ama dolapçı kuşları çok tipitip oluyor.

Uçurunca anlıycaz artık.. hayırlısı.. Kostümü hoşuma gitti hoş kuş. Artık ne çıkarsa şansıma..

..............SİNAN ÖZTEKİN..............

zahirbaba' Alıntı:

Napalım bizimde gücümüz buna yetiyo. Zaten ben kuşum illede 10 numara olacak demiyorum. Bakalım ne çıkarsa. Hayırlısı..

............SİNAN ÖZTEKİN..............

Tipp değil de, Dolapçıya daha yakın :) Kırık bi kuş

NE TİPE NE DOLAPÇIYO BENZIYO BENCE NE OLDUGU BELLI DEGIL POSTA KIRIGIDA BASKA KIRIGIDA OLABILIR DOLAPÇI OLSA KUYRUK FARKLI OLUR TIP OLSA BENDE 40 50 TANE TIP VAR BOYLE GORMEDIM ANLAYACAGIN ÇİLLİ Bİ KUŞ BENCE KIRIK NE OLDUGU BELLİ DEGİL :slm: :slm:

barakuda' Alıntı:
NE TİPE NE DOLAPÇIYO BENZIYO BENCE NE OLDUGU BELLI DEGIL POSTA KIRIGIDA BASKA KIRIGIDA OLABILIR DOLAPÇI OLSA KUYRUK FARKLI OLUR TIP OLSA BENDE 40 50 TANE TIP VAR BOYLE GORMEDIM ANLAYACAGIN ÇİLLİ Bİ KUŞ BENCE KIRIK NE OLDUGU BELLİ DEGİL :slm: :slm:

Heralde tiple bi kuşu kırmışlar ama neyi dolapçıyı mı acaba...

...........SİNAN ÖZTEKİN................

BU KUŞ ERKEK ARTI BANGO DEĞİL KARYAGDI HEBEŞ AT DIŞARI GİTTİSİN POLAT YAW ALLAH AŞKINA BUNUN GİBİ KUŞLARI SAYFALARA YER AYIRIYORSUNUZ VARYA VALLAH HELAL OLSUN BİDE BU KUŞADA BANGO DEMİYORMUSUNUZ VARYA DESENE BEN BANGO KIRMASINI GETİRSEM SİZE GOSTERSEM DERSİNİZ Kİ KESİN BU BANGODUR

scooter' Alıntı:
BU KUŞ ERKEK ARTI BANGO DEĞİL KARYAGDI HEBEŞ AT DIŞARI GİTTİSİN POLAT YAW ALLAH AŞKINA BUNUN GİBİ KUŞLARI SAYFALARA YER AYIRIYORSUNUZ VARYA VALLAH HELAL OLSUN BİDE BU KUŞADA BANGO DEMİYORMUSUNUZ VARYA DESENE BEN BANGO KIRMASINI GETİRSEM SİZE GOSTERSEM DERSİNİZ Kİ KESİN BU BANGODUR

BEN KUŞA BANGO DEMEDİM Kİ Bİ KERE :sinirli: SADECE TİP KUŞUNDAN ANLAYAN KİŞİLERE NASI Bİ TİP GÜZEL Mİ KIRMA MI DİYE SORDUM. VE BUNU BU SİTEDE YAPMAK ÇOK DOĞAL...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Kuşun güzel sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

Saol Eşref abi.. Herkese bol yavrulu sezonlar...

...........SİNAN ÖZTEKİN...............

ahmetaslan16' Alıntı:
son noktayı koyuyorum arkadaşlar bu kuş YOZ

Abicim Allah aşkına git işine yoksa kırıcam kalbini :sinirli: Ne olursa olsun kimse benim kuşuma YOZ diyemez :sinirli:

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

ya ben bunu anlamıyorum
adam kuşu koymuş bilenlere sormuş bilmeyenlere değil bilenler cevabı vermiş bilmeyenlerde bir taraftan sallamış sen kuş nedir bilmiyosan ileti yazmak için yazıyosun bana göre güzel kostümlü bir kuş fakat ırkını cınsini bilmem ayrıca bana görede sende İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YOZSUN (yozlardan özür dilerim hakaret ettiğim için)

silik dumanlı' Alıntı:
ya ben bunu anlamıyorum
adam kuşu koymuş bilenlere sormuş bilmeyenlere değil bilenler cevabı vermiş bilmeyenlerde bir taraftan sallamış sen kuş nedir bilmiyosan ileti yazmak için yazıyosun bana göre güzel kostümlü bir kuş fakat ırkını cınsini bilmem ayrıca bana görede sende İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YOZSUN (yozlardan özür dilerim hakaret ettiğim için)

Eyvallah Kubilay kardeşim. Naparsın insanlar kendilerini bişey sanıyolar ben illede harika bi kuş demedim ki 7.5 tl ye aldım nasıl yani idare eder bişey mi dedim. Adamlar kuşu hemen YOZ yaptı...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

pollat sen iyi kaptırdın bu kuş işine ilk önce okulunu güzelce oku derslerini güzelce çalış 2 sirada kuşlar gelsin tamam mi bunu aklından çıkarma uçurunca anlarsın ne oldugunu güzel kuş hayrını gör

esesli26' Alıntı:
pollat sen iyi kaptırdın bu kuş işine ilk önce okulunu güzelce oku derslerini güzelce çalış 2 sirada kuşlar gelsin tamam mi bunu aklından çıkarma uçurunca anlarsın ne oldugunu güzel kuş hayrını gör

Eyvallah da abi ne alaka onu çözemedim. Hem benim derslerimde iyidir. Adile Mermerci Anadolu Lisesindeyim hem.. Yinede tavsiyen için teşekkür ederim...

...........SİNAN ÖZTEKİN........

batuhan sarıoğlu' Alıntı:
abi bu tip deyil,dolapçı saygılar bide erkeğe benziyo.

Artık her neyse tipimle eş oldu ve kuş dişi... Yorumun için teşekkürler. Zaten ona o sarı kafayı eş yapmadık diğer tipimi eş yaptım. Sıvama paçalı ama olsun bişey olmaz...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

kuş kaplan tip.dolapçı fln deil.kardeşim sen besle milletin lafına bakma dolapçıymış bi kere dolapçıda bi kuyruk varkuşun yarısı kadar hiç dolapçıya benziomu o kuş:)

Arkadaşlar kuşu bir süre önce elimden çıkardım.. Uçuş tarzı normal tip gibiydi ama artık neyse ne: gitti... Yorumlarınız için teşekkür ederim..

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri