Yeni tipim sizce nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadalar geçen gün gelen tipi sizlerin beğenisine sunmak istedim kuşu ben beslemeyeceğim Kayseri'ye halamın oğluna göndereceğim... Ama merak ettim acaba nasıl iyi kuş mu diye? Sağlık olarak maaşallah taş gibi ama renksel özelliklerinden anlamıyorum... Galiba sarı kısmın biraz daha kursağa doğru inmesi gerekirdi...

...........SİNAN ÖZTEKİN..............

Ekli dosyalar

• IMG0350A.webp
    IMG0350A.webp
    19.9 KB · Görüntüleme: 2,052
  • IMG0351A.webp
    IMG0351A.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 1,992
  • IMG0352A.webp
    IMG0352A.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 2,044
Kuş sanırım erkek ama resimden anlaşıldığıu kadarıyla yardım ederseniz çok sevinirim...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

slm arkadaşım tipin boyun rengi iyi ama kafadaki sarılıkrengi aşşaya doğru sarı olmalı o yüzden eksik birkuş ama kötüdeğil gülele besle by

Namıdeğer Mezatcı Kepçe' Alıntı:
slm arkadaşım tipin boyun rengi iyi ama kafadaki sarılıkrengi aşşaya doğru sarı olmalı o yüzden eksik birkuş ama kötüdeğil gülele besle by

Bende onu soracak birisini arıyodum aslında. Yani o sarı rengin biraz daha aşşağıya inmesimi gerekiyor yoksa mesela akbaş baska gibi sadece kafasını sarı olması gerekiyor???
Ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim...

..............SİNAN ÖZTEKİN..................

alakası yok arkadaşım göğse kadar inmesi şart değil hele tip kuşunda hiç değil kafadan çilli olabilir babası ana ise karışık

güzel kuş sarı çilli işte bunda kesme sakal gibi şeyler fazla aranmaz yani normal bi kuş bu

usta bu kuş benim olabilir ya hatta %90 benim :D çok şaşkınım şuan hangi semtte oturuyosun?

Yorumlar için çok teşekkür ederim.. Yanlış yazmışım bu kuş tipp değil budapeşte sanırım am neyse... Şimdi kümesimin en çok uçan kuşlarından...

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

Umut kardeş:
Kuş senin kuşun değil.. Yani senin resimdeki kuş değil.. Ben Esenlerde oturuyorum...Ben bu kuşu 20 Eylül 2009' da yakaladım ve paçasız.. Ama maaşallah seninkilerde güzel kuşlar.. Birde kümesi çok sıkışık olmuş kuşları biraz azaltmanoı tavsiye ederim...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

gayet güzel bir kuş güle güle besleyin...

Geri