patron35
Üye
- Ad Soyad
- emir yolcu
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SNRAVCI' Alıntı:Yok be Mesut abim niye darılayım.
İzmir'de tutakçı tabir ediliyor bu arkadaşın mesleği .
Bizim camiamız sizin ki gibi değil. Biz tutakçıları her zaman dışlarız.
O tür ortamlarda barındırmayız .
Komşumuzun kuşuna saygı gösteririz. Oda bize gösterir.
Ama genç kardeşlerimiz bu geleneği köreltmek üzerine bayağı zorluyorlar şuan.
Yakında dediğin gibi olacak kısacası abi .
patron35' Alıntı:dönerek alçaldı diye gördüm fakat o sırada yan komşumda dönek uçuruyordu onların kuşlarından biride olabilir mi diye düşünüyorum :S kuyruğunda flan lekeler var rengide bi değişik inşallah kırma değildir yakın zamanda uçurucam 1 hafta flan bantta dursun bakalım..
patron35' Alıntı:Neden bilmeden yorum yapıyosunu ? tabikide yan komşun kuşun indiğini gördü ve ilk önce ona dönüp abi senin kuş geldi bana diye . bakıyım dedi gösterdim yok kardeşim benim değil dedi . lütfen kafasınıza göre yorum yapmayın, eğer yaşınıza saygım kalsanız istiyosanız . ilk önce sordun mu diye sorun, daha sonra azarlamayı deneyin olur mu ?
FeLix_' Alıntı:sonerr ustaaaa, uğur ustaaaa "etme cahille sohbet küstürürsün, silme cam kırığı ile.............." (biliyorsunuz siz devamını) ))
kuş iyi kuş, hayrını gör..
SNRAVCI' Alıntı:Açtığın başlıkta hayır yok. Kalkmış halen nutuk sallıyosun bize burada .
Yeni Tutağımın cinsi nedir?????
Yeni tutağın, 250 grm altın. 25 bin lira yapar konti garanti. Git sat hayrını gör ..
Ağlayanın malı gülene yaramaz ama sakın unutma ..
Sen o kuşun ırkının ne olduğunu da biliyorsun. Bundan eminim.
2 gün sonra fiyat araştırmasına geçecektin. Kaç para eder? Ederi nedir bunun? Gibisinden .
Abicim bak biz senelerdir bu sitedeyiz. Sen gibi kaç kişi aynı mevzuları yaptı. Ve mevzular hep dediğim gibi sonuçlandı.
Komşuma bağırdım varmı kaçak diye yazmışsın. Neden fotoğrafı paylaşırken dürüst olmuyorsun?
"Bu güvercini yakaladım. Çevremde dönek besliyor komşularım. Sordum sahibi çıkmadı. Bu güvercinin ırkında kararsızım Ne ırkıdır? "
Bak anlam nasıl değişti dimi?
Böyle açıklayarak yazsan bu sitede kimse yanlış anlamaz seni ..
Yazdıklarında samimi değilsin .
gel kuşu sen al sende kurtul bende kurtulayımSNRAVCI' Alıntı:FeLix_' Alıntı:sonerr ustaaaa, uğur ustaaaa "etme cahille sohbet küstürürsün, silme cam kırığı ile.............." (biliyorsunuz siz devamını) ))
kuş iyi kuş, hayrını gör..
Ustalık ne haddimize be Mesut abi .
Biz çırağız, Sadece meraklıyız .
Aynen eğer de yarasa hayrını görmek görsün bakalım :haha: :haha: :haha:
Laz_61' Alıntı:Bundan Bendede Var Annem Almış Bitane Paçalı Ama kuş nasılsa ole bi uçası varki kanatları bantlıyken diğer kuslara taş çıkartiyor Kesin Dönek mi ?