Yeni Tuttuğum Hünkarim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SülwymanDeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman Deniz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0189.webp
    Fotoğraf0189.webp
    308.6 KB · Görüntüleme: 2,425
  • Fotoğraf0190.webp
    Fotoğraf0190.webp
    221.3 KB · Görüntüleme: 2,501
BRANŞIM DEĞİL * BİLDİĞİM YERLİ PARALI BANGO (HÜNKARİ)*

ORIJINAL DEĞİL. DEĞERİ PİYASADA ,BURSADA 30-50 TL ARASI GÖRMEKTEYİM.MAX. :slm:

orientall frill hunkari brown less

Oriental frill hunkarinin gagalari biraz uzun olur ve hacimleri classicten daha kucuk olur - Classic oriental frill hunkarinin gagasi olmaz ve hacimleri baya buyuk olur fark budur

fiyati turkiyede 70-150 arasidir

americada 20 - 35 dolar arasidir

suudi arabistanda 150- 250 riyal arasidir

guzel bir orientall frill kardesim lekesiz vucuda sahip ve full option yani pacasi tam gogusundeki cicek guzel ve kafasinin arkasindaki dikik dedigin sey de iyi fiyatlari usttekiler gibi lekeli veya eksik option olan guvercinler yari fiyatina iner .

benim kuslarimdan 2 cift anlaman icin

Oriental frill (senin kustan biraz daha ust seviye tabi ) :

Classic Oriental frill :(fiyatlari 500den baslar 2000 kadar gider )

Saygilar sevgiler kardesim Bender Alturki suudi arabistan cidde

Bender, keşke o fiyatlara gitse bu kuşlar, benim dernekteki kümesimde takribi 14-15 tane var, geçen pazar toplu bir kümesten tanesini 7 liradan aldım, bu akşam ihalede 10-15 liradan satarım muhtemelen :)

Süleyman, kuş damızlık bir kuşa benziyor, güzel bir eş bulursan, üretmeye devam et, hem renk olur kümeste, hem de güzel uçar bunlar.

FeLix_' Alıntı:
Bender, keşke o fiyatlara gitse bu kuşlar, benim dernekteki kümesimde takribi 14-15 tane var, geçen pazar toplu bir kümesten tanesini 7 liradan aldım, bu akşam ihalede 10-15 liradan satarım muhtemelen :)

Süleyman, kuş damızlık bir kuşa benziyor, güzel bir eş bulursan, üretmeye devam et, hem renk olur kümeste, hem de güzel uçar bunlar.

Felix hocam sizin kuslarin kalitesi dusuktur veya hunkari blondinette dir

arkadasin kusu temiz bir kus duzenli kanat cizimi, vucudun sadeligi, takkesi sivri, gogusundeki gulu dolgun, pacalari parmak ucunda

ama sizinkiler bunlardan ola bilir :

Gulsuz oriental frill :

Kanat cizimi bozuk oriental frill :

Takkesiz oriental frill :

Sade olmayan oriental frill :

Pacasiz oriental frill :

veya sizin dedikleriniz Hunkari blondinette dir

turkiyeden geleli 1 ay olmadi daha turkiyedeki her yeri gezdim full option oriental frill tertemiz yani herseyi mevcut olanlar 70 ila 150 arasi ... temiz olmayan 5 para etmiyor zaten kumesime almam ...

saygilar sevgiler

Geri