Yeni tuttuğum kuş iceri gelin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deniz Can Yurtseven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Deniz Can Yurtseven
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
27072010057.jpg

bu bir posta kardeşim =))hayırlı olsun yeni kuşun

bal gibi postayı bilemedinmi kardeş bence sen kuş türlerine resimlerine bak ayırıcı özelliklerini aklında tut mesela elindeki kuşun gagasından anlaman çok kolay tipide mala benzer zaten

5 lira eder başlık açarken biraz daha dikkatli ol (içeri gelin) olayını kaldır genelde actıgın başlıklarda bu terimi kullanıyorsun emri vaki yapma daha yasın ufak saygılı ol biraz. İlk başta güvercin belemeyi iyice pekiştir kuş cinslerini öğren kuşların hastalandağı zaman nasıl tedavi edeceğini öğren kuşlarının yavrularını büyüt kendini iyice geliştir daha sonra ticaret işini yaparsın ilk baska kendını güvercinlerine ada benden bir abi tavsiyesi.

benim ticarete ihtiyacım yok benim kuşlarımın cifti 1.5 milyar zaten ben yabancı kuş istemiyorum

Başlıktada emri baki değil ben sadece isteyenin gelmesini istedim ama bidaha açmam.

ben kuşdan anlarım ben 4 senedir kus bakıyorum tabiki cok bilmislikte demiyorum sizlerin yaslarınız 24 25 30 50 falan siz daha iyi bilirsiniz

Amacım senle tartısmak değil ama ne kadar yapar bu kuşlar yazıyorsun sonra en bilinen kuşu bilmiyorsun sizce bu ne olabılır ben bılemedım cevaplarınızı bekliyorum yazıyorsun yabancı kuş istemıyorsan tutma o zaman kümesine alma gitsin. hem hastalık bulaşmasın o milyarlık kuşlarına içeri gelin yazısıda emri vaki bunuda unutma başlık böyle açılmaz Yeni Tutuğum Kuş Cinsi Nedir ? diye bir başlık açarsan daha güzel olur

Anlayışın için şimdiden teşekkür ederim Bir sorunun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum sana güzel kardeşim..

Deniz Can Yurtseven' Alıntı:
benim ticarete ihtiyacım yok benim kuşlarımın cifti 1.5 milyar zaten ben yabancı kuş istemiyorum

Başlıktada emri baki değil ben sadece isteyenin gelmesini istedim ama bidaha açmam.

ben kuşdan anlarım ben 4 senedir kus bakıyorum tabiki cok bilmislikte demiyorum sizlerin yaslarınız 24 25 30 50 falan siz daha iyi bilirsiniz
tebrik ederim kuşun fiyatı kaç eder diye bir sorudan sonra kendi kuşlarının çiftinin 1500 olduğundan bahsetmişsin...:)) bu yolda devam etmeni istiyorum...

Tamam senden ve bütün arkadaşlardan özürdiliyorum.
beni uyardığın içinde teşekkür ediyorum.
ben hayatımda hiç posta güvercini görmedim bunuda bilin ben kelebek mardin v.b falan baktım
kuşta bi sorun yok milyarlık kuşlarıma bişey olmaz milyarlık derken abartı yok burda hepinizin haberi olsun ;)

Bi resmini çeksen görsek kuşlarını merak ettim.Bende 5-10 liralık kuşlar var :)

link var oraya tıkllayınca cıkıyor fotolar

En az 25 yıldır kuş beslerim şöyle milyar lira eden bir kuşum olmadı. Ne üzücü. Koskoca ömrü boşu boşuna yiyoruz. Yiyoruz demişsem 12 yaşında bir çocuğun kendi kuşlarına biçtiği değeri yemiyoruz tabii :)
Biz bundan sonra senin açtığın konularda içeri gelmesek dışarda kalsak sorun olmaz değil mi?

herkezden özür dilerim yazdım daha ne kadar uzatacaksınız bılmıyorum size karşı gelmekte istemiyorum lütfen beni anlayın kuşlar babam la beraber bizim sadece benim değil haberiniz olsun kuşların ailesi 2005-2006-2007 bursa takla 1.si fiyatı burdan kaynaklanıyor ve güzelliğinden ama siz ustune ustune gidiyorsunuz bu konunun admin bu konuyu kapat.kilit ++

Emredersin kapattım ve flood nedeniylede seni uzaklaştırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri