Yeni Tuttugum Sarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dogukan cetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Dogukan Çetin
Meslek
Lise Ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Balkonuma indirdigim ilk kuş hayırlı olsunj :)

Uploaded with ImageShack.us

sağolasın kardeşim..

selamunaleykum
benim zamanimda kus tuttugum zaman bizim mahallenin yarisindan cogu sahip cikardi mecburen ben veya diyerleri soyliyemezdik dogruyu bilene kadar kusculuk bence eskiye gore daha iyi ye gidiyor guzel hayvana benziyor umarim istediginiz gibi olur
buarada unuttum kus benim :evet:
saygilarla

:)
vallahi kuşu tuttugumda ateşli bir topluluk benim benim diye tutturdu ama tarif ettirdiklerimden hiç biri tutmadıgı için mecburen kuş bende kaldı..bi abime hediye olarak balıkesire göndermeyi düşünüyorum...
Saygılar..

güzel kardeşim kuş benim bi zahmet adresi ver gelip alayım .güle güle besle

osman usta' Alıntı:
güzel kardeşim kuş benim bi zahmet adresi ver gelip alayım .güle güle besle
selamunaleykum osman bey
siz biraz geciktiniz ilk ben sahipciktim hem siz bildigim kadari ile yozgat da oturuyonuz kus istan bulda yakalanmiz bana daha yakin ucakla 3 saat

bazı yerlerde kuşçulukta adettir ilk yakalanan kuş beslenir,arkası gelsin diye :)

kuşculuğumda esas şudurki gökden inen altın olsa beslemem, bir yerden bi şekilde acısı çıkıyor hem ne demişler '' ağlayanın malı, gülene yaramaz''

Cüneyt EROL' Alıntı:
kuşculuğumda esas şudurki gökden inen altın olsa beslemem, bir yerden bi şekilde acısı çıkıyor hem ne demişler '' ağlayanın malı, gülene yaramaz''
vallahi bu konuda haklısınız.. ben oyun kuşu beslemeyi düşünmüyorum ve acıkcası bu kuşa eş bulmak biraz sıkıntılı:)kuşu satmayı düşünüyorum açıkcası site üzerinden veyahut tanıdıklardan birine..balıkesire gönderecektim fakat istemedi....

Kardeş kuş benim..En yakın benim İstanbul'danGeçen uçurdum ilk kez uçurdum şiddetli rüzgarda savruldu bi daha göremedim..Temiz bir sarı olcak lekesiz sazsız öyle degil mi ? ( şansımızı deniyelim :) )

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Kardeş kuş benim..En yakın benim İstanbul'danGeçen uçurdum ilk kez uçurdum şiddetli rüzgarda savruldu bi daha göremedim..Temiz bir sarı olcak lekesiz sazsız öyle degil mi ? ( şansımızı deniyelim :) )

bak abi bu daha iyi oldu işte ben bile tereddütteyim :P

Geri