yeni uçuşa hazır yavrular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ortamcocugu41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Gündüz
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaşlar şuan elimde olan 3 adet yavrularımı paylaşmak istedim inşallah çok iyi olacaklar tabiiki başlarına birşey gelmezse inşallah herkeze saygılar...

Ekli dosyalar

• SAM_1149.webp
    SAM_1149.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 1,238
  • SAM_1150.webp
    SAM_1150.webp
    73.3 KB · Görüntüleme: 1,186
abi kuşlar çok güzel maşallah sana bir soru soracağım

zekihan kardeşim çok teşekkür ederim inşallah daha güzelleri senin olsun..sorunada cevap vereyim ben kuş satmıyorum kardeşim tamam herşey gönlünce olsun..

en sevdiğim renk ve tip ama ne zaman beslemek için heves etsem hep bir problem oldu. Benim kaderim sadece beyazdan yana. Maşaallah Güle güle besle, nazar boncuğu tak :D

Maşallah abi.
Allah daha iyilerini nasip etsin.
Yavruların maşallahı var.
Anne ve babalarının fotoğraflarını da görmek isterim açıkçası.

Abi çok güzel yavruların var içini karartmak gibi olmasın ama benimde 3-4 gün önce 2 yavru sabunim 1 tane alam vardı uçmak için hazırlardı sabunilerden büyük olanı yerden havalandı 5 dk. uçtuktan sonra pırıltı verdim kuş çatıya konamadı ( şansada tam konmaya çalışırken rüzgar vuruyor ) sonra kuş kayboldu bayağı aradım ama bulamadım hayırlısı dedim 1 gün sonra bitane yavru mavi geldi aynı kalitede diye sanıyorum uçunca bakıcam :) İnşallah senin yavrulara bişe olmaz istdiğin kaliteyi ve verimi alırsın saygılar kolay gelsin.

lordmozard61' Alıntı:
Abi çok güzel yavruların var içini karartmak gibi olmasın ama benimde 3-4 gün önce 2 yavru sabunim 1 tane alam vardı uçmak için hazırlardı sabunilerden büyük olanı yerden havalandı 5 dk. uçtuktan sonra pırıltı verdim kuş çatıya konamadı ( şansada tam konmaya çalışırken rüzgar vuruyor ) sonra kuş kayboldu bayağı aradım ama bulamadım hayırlısı dedim 1 gün sonra bitane yavru mavi geldi aynı kalitede diye sanıyorum uçunca bakıcam :) İnşallah senin yavrulara bişe olmaz istdiğin kaliteyi ve verimi alırsın saygılar kolay gelsin.

Usta da daha bizlerin bilmediğin neler vardır, kuşlara baktığında anlarsın zaten. :D

hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için yalnız anlamadığım alger isimli arkadaşın yorumundan bir anlam bulamadım neyse önemli değil herkeze hayırlı kümesler yavrular dileklerimle (kümesimden birkaç kare daha paylaşmak istedim..)

Ekli dosyalar

• SAM_1140.webp
    SAM_1140.webp
    70.4 KB · Görüntüleme: 1,129
  • SAM_1145.webp
    SAM_1145.webp
    84.3 KB · Görüntüleme: 1,123
  • SAM_1148.webp
    SAM_1148.webp
    76 KB · Görüntüleme: 1,118
Maşallah,güle güle besleyin.

hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için yalnız anlamadığım alger isimli arkadaşın yorumundan bir anlam bulamadım neyse önemli değil herkeze hayırlı kümesler yavrular dileklerimle (kümesimden birkaç kare daha paylaşmak istedim..)

Aslında çok basitti ama sanırım farklı algılandı. lordmozard61 takma isimli arkadaş seni kuşları kondurma problemi hakkında uyarmış, bende bunun üzerine; bu kadar güzel kuşları olan biri onu çoktan düşünmüştür diye seni övdüm.

kusura bakma kardeşim yanlış algılandı gerçekten ama o arkadaşın yazdığı benimde başıma gelmiyor değil her sezon bende yavru kaybediyorum 1 sene ara vermiştim 3 ay oldu tekrar başlayalı daha kaybetmedim nasip olan kalıyor olmayan gidiyor önemli değil zaten.Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum herkeze saygılar ve sevgiler..

Geri