yeni uye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErtugrulE30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ertugrul Sensoy
Meslek
Oto muendisi
İlgi Alanı
Kediler
S.A. arkadaslar

adim Ertugrul sensoy hollandada yasiyorum yasim 24 ve takla guvercini besliyorum,birkac gundur sitede turladim cok bilgi edindim,burda guvercin severlerin bulusup fikir alisverisi yapmalari cok hos benimde sizlerin tecrubesine ihtiyacim oldugu icin ve olan tecrubemi sizlerle paylasmak isterim bu yuzden siteye uye oldum ve kendimi tanitmak baksatli ilk basligimi aciyorum,

Saygilar,Ertugrul

A S ARAMIZA HOS GELDİN ERTUGRUL KARDESİM ZATEN BURADA HEPİMİZİN AMACI KARSILIKLI SAYGI SEVGİ İÇERİSİNDE VARSA VE VAR OLAN BİLGİLERİ PAYLASMAK ARKADASLIKLAR DOSTLUKLAR EDİNMEK HER KEZ GİBİ BİZLERİNDE HALA BİLEMEDİKLERİ ÖGRENECEKLERİ ÇOK SEYLER VAR BİZLERİNDE SİZLERDEN ÖGRENECEKLERİ MUTLAKA VARDIR GÜZEL PAYLASIMLAR ARKADASLIKLAR DOSTLUKLAR EDİNMENİZ DİLEGİ İLE HOS GELDİN

SAYGILAR

Hoşgeldin Kardeşim. Selam Olsun Hollanda'daki Türk kardeşlerimize.

ertugrul sana bir sorum olacak... hollandaya turkiyeden kuslari nasil goturuyorsunuz?bilgi verirsen sevinirim....selamlar

hoşgeldin ,kuşcuysan dogru adrestesin bulundugun yer hiç farketmez. Bizim ortak paydamız kuşculuğa canı gönülden bağlı insanlarla sanalda da olsa beraber olmamızdır ......................

Tesekur ederim arkadaslar

cavalli kardesim ben sahsen hic getirmedim ama getiren arkadaslar var arabayla getirmesi fazla bi mesele degil belirli knotrol noktalarinda kuslari saklaman gerekiyor.gumrukte mesela,klimali arabalarda sorun olmaz,fakat bulurlarsa sorun cikarma ihtimalleri yuksek,ancak resmi belgeleri alip da getirim dersen sorun olmaz tabi aracin musait olursa

ertugrul kuslarin resmi belgelerini cikarmak o kadar zorki...o yuzden sordum nasil goturuyorsunuz diye..

evet dogrudur bu yuzden zaten cogu kacak getiriyor

Hosgeldin Ertugrul eski bir Nederlander olarak seni selamliyorum. (hoi)
gerci fazla uzaklasmadim komsu Belcikadayim. :heyo:
site bagimlilik yapiyor ve masrafta aciyor simdiden söyleyim :ckmk:

arkadas kuslari nasil getiriyorsunuz diyor bende iyi bir fikir var seneye deniyecem.

önce bir kümes gerek 10 kusluk belirli rengi olacak ve kuslar bu kümese 6 ay alisacak baska yere inmeyecek.

sonra bu kuslari(kümesi haric) gecmek istedigin ülkenin sinir kapisina yaklasmadan aractan indirmen.

siniri arabayla gectikten sonra kuslari salmasini istedigin kisiyle haberlesip kuslari ucuracan.

kuslar bir süre uctuktan sonra sinirin öbür yaninda gördükleri kümesine geri gidecek.

daha deneme asamasinda ama ilerde uygularim :hhh:

o dedigin fikir bence olmaz...denemene gerek yokk :D

ilginc bir fikir uygulaman gerekir ama bence kutuya koyup getirme en saglam yontem bu fikrin olmazsa kuslara yazik olur

benim bildiğim kadarıyla hayvanları kutuylayıp lojistik firmalarının tırlarıyla yurtdışına gönderiyorlar.

denemede zarar yok söyledim yaparim ve istersemde uygularim.

zor is birincisi kuslari bastan almam gerek ve saticiyla anlasip kümese alismasi gerek.

sonra 2. bir araba olmali konvoylar benlik degil tek gezerim.

son olarak ben rusvete aliskinim araba aranmamasi gerek bu sebebten kuslari göstermeden gecme sansim daha cok.

kuslar icin özel kutularim var 3 tanesi15 kus aliyor onun üstünüde bir iki esya kor gelirim.

ben her gidisimde gelisimde bir sey getirmisimdir.
en kötü ihtimal babam bildim bileli söför ve uluslar arasi tanidakda sade söför camiyasi oda isimi bir nebze kolaylastirir.
hepsini gectim bura kus cok ve müsteride az iyi kus olsa ne olur olmasa ne olur.

getiren getimis ve bunlar üremis gitmis cok istedigim bir irk var onuda bir yolunu bulup saf olarak getirecem
baska bir dilegim yok.
saygilarimla :heyo:

Geri