yeni üyeyim kuşun cinsi türü cinsiyeti nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan talatgörkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
talat gorkem altıntaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
resimler için kusura bakmayın
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 11112011042.webp
    11112011042.webp
    300.2 KB · Görüntüleme: 1,388
  • 11112011043.webp
    11112011043.webp
    193.4 KB · Görüntüleme: 1,319
  • 11112011046.webp
    11112011046.webp
    203.8 KB · Görüntüleme: 1,421
Yaşını filan yazmamışsın hitapımda sorun varsa kusura bakma.Dostum bu kus mardin oyun kusu ve cinside beyaz ..Umarım oynar.

yaşını bilmiyorum hediye geldi oyunu falan nasıl oluyo ?

Mardin kuşlarının geneli oyun kusudur seferli olur takla atar ..Ama her kus aynı olucak değil kusun damarına bağlı.

peki kuşun yaşını cinsiyetini falan nasıl öğrenebilirim kuşu nasıl tanıyabilirim şimdilik pirinç kızıl mercimek bulgur veriyorum evin içinde bıraktım takla atıyo başka neler yaptığını nasıl öğrenebilirim birde yanına eş almayı düşünüyorum ne kadara bulurum aynı cins mi bulmam gerekir
muhabbet falan besledim ama ilk defa bi güvercinim oldu :(

beyaz mardin taklacı için yardım

taklacı beyaz mardin oyun kuşumun cinsiyetini nasıl öğrenebilirim

kuş erkeğe benziyor. yaşıda 2 yıllık birşeye benziyor ama kuşlarda yaş önemli değil eşe gelecek kıvanda olması yeterlidir. çevrende kuş pazarı oluyorsa yada kuş besleyen biri varsa onla konuş derim. ama pazarlarda fiyatları 10 tl den başlar kuşun güzelliğine göre değişir.

yaşını ayaklarından baktım bende 2 yada 3 dedim evin salonunda 3 takla atıyo ama başka ne özellikleri var bilmiyorum cinsiyetini nasıl anlarım bilemediğim için yanına eş alamadım henüz hediye olduğu içinde başkasına vermek istemiyorum evimin önü açık 5. kat arada sırada görüyorum birileri uçuruyo bi iki defa sordum falan ama kimse bilmiyo kim uçuruyo :(

talatgörkem' Alıntı:
yaşını ayaklarından baktım bende 2 yada 3 dedim evin salonunda 3 takla atıyo ama başka ne özellikleri var bilmiyorum cinsiyetini nasıl anlarım bilemediğim için yanına eş alamadım henüz hediye olduğu içinde başkasına vermek istemiyorum evimin önü açık 5. kat arada sırada görüyorum birileri uçuruyo bi iki defa sordum falan ama kimse bilmiyo kim uçuruyo :(

ev teraslı ise çık terasa etrafa bakın kümesleri görürsün kümesleri gördüğün evlere iyi bak sonra in aşagı kapı kapı gezz kimde mardin kuşu var ve dişi konuş iyi bir fiyata bağla işi.

iii bi fiyata dediğin ne kadara olur ki birde başka neler yapar mardin kuşları onları nasıl keşfederim ??? ev teraslı ama diğer uçan kuşlar epey uzakta o da hiç gözükmüyo dürbünle bi kere takip ettim sonrada dediğin gibi gittim mahallede herkese sordum kimse bilmiyo :( bi tane petshop var yarın gidip sorucam ne kadara nerelerden bulurum diye açıkcası pek de kazık yemek istemiyorum

kazık yemek istemiyorsan 1 kuşçu arkadaşın yada kuşcu akraban varsa onun yanıan git 10 tl ye bir mardin alırsın ama 100 metre fişeklicekk 20-30 takla atmasını istersen 1.000 -2.000 tl gibi bi fiyat cebınden cıkabılır. ama sen yeni oldugun için 10-20 t larasında bir kuş alsan yeterli öğrenince işi istersen fiyatlarıda yükseltirsin xD

çok saol 10 20 tl ye alırım da önemli olan benimkinin cinsiyeti ??? şimdi dişi alırım erkek çıkar erkek alırım dişi çıkar evdekinin bile ne olduğunu bilmiyorum ki...

kuş erkeğe benziyor ama sen yinede bir yakın çekim yapıp koyarsan resmini yardımcı olurlar elbet.

AYNANIN ÜSTÜNDE BESLENMEZ GÜVERCİN . ÖNCE KÜMES YAPMALISIN.SONRA DİŞİ ALIRSIN.

Kardeşim beyaz mardin kuşu bu güzldir yani oyuncu dur takla atar :-). Cinsi uzaktan oldugu için bi şey sçleyemicem arastırma yap istersen biraz daha ama bunu besliceksen acık balkon deil catı bahce olur yani görebilecegi geniş yerde besle hayırlı olsun şimdiden kuş güzelmiş :-) saygılar

kus güzelmiş maşallah :)

güzel bir kuş fakat inan ayna daha güzel duruyor öyle bir aynaya konan her kuş güzel görünür =))))

Geri