Yeni Ve Acemi..Kümesim ve Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaraKule42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

KaraKule42

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hamza KOYUNĞLU
Meslek
Serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
Sevgili Abilerim ve Arkadaşlar yeni yapmış olduğum kümesim ve kuşlarımı sizlere göstermek istedim.Bu işe yeni başladığım İçin Çok değerli yorumlarınızı ve görüşlerinizi beklerim.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0189.webp
    Fotoğraf0189.webp
    466.8 KB · Görüntüleme: 2,658
  • Fotoğraf0190.webp
    Fotoğraf0190.webp
    389.9 KB · Görüntüleme: 2,645
  • Fotoğraf0193.webp
    Fotoğraf0193.webp
    322 KB · Görüntüleme: 2,660
  • Fotoğraf0240.webp
    Fotoğraf0240.webp
    279.1 KB · Görüntüleme: 2,600
Kuslar saglikli gibi duruyor kafeside begendim Tuyleri kadar omurleri olsun ..

Çok teşekkür ederim.Bu Kümes Geçici Bahara doğru daha büyük bir kümes yapcam:)

KÜMESİN VE SULUKLARIN TERTEMİZ .. :heyo:

maşallah, herşey yerli yerinde, bu kadar güzelliğin içine bana sorarsan saf kan kuşlar bulup (tüyü tüyüne, kreme krem, çakmaklıya çakmaklı, maviye mavi vs.) eş kuşlar bulup eklersen tadından yenmez :)

FeLix_' Alıntı:
maşallah, herşey yerli yerinde, bu kadar güzelliğin içine bana sorarsan saf kan kuşlar bulup (tüyü tüyüne, kreme krem, çakmaklıya çakmaklı, maviye mavi vs.) eş kuşlar bulup eklersen tadından yenmez :)
Çok Doğru söylüyorsunuz Eş dost tan ancak bu kadar bulabildik.İlerde İnşallah Safkan Kuşlara Bakıcam.Şimdilik Bunlara bakalım bi:).)..

Kümesi çok başarılı buldum. Kuşlarında çok hoş görünüyor. İyi günlerde beslemeni temenni ederim. Ama o kapı pek sağlam görünmedi bana. Hırsızlık felan olmaz umarım

Hayırlı olsun herşey güzel görünüyor. (:

B.Demir' Alıntı:
Kümesi çok başarılı buldum. Kuşlarında çok hoş görünüyor. İyi günlerde beslemeni temenni ederim. Ama o kapı pek sağlam görünmedi bana. Hırsızlık felan olmaz umarım
Saolun çok teşekkür ederim.İnşallah kolay kolay hırsızlık felan olmaz.O kadar da süper kuşlarımız yok ki çalmaya gelseler:)

oguzhan_kasap' Alıntı:
Hayırlı olsun herşey güzel görünüyor. (:
Saolasın Allah razı olsun:)

Masallah Guzel kusların var. Bu hırsızların sagı solu bellı olmaz merak etme adamlar kus ıcın Terasa bile cıkıyorlar. umarım boyle bı vakalar olmaz saygılar. :)

hayırlısı olsun kümesin güzelmiş,kuşlarında öyle inşallah bol yavrulu sağlıklı olurlar.

oscar1001' Alıntı:
hayırlısı olsun kümesin güzelmiş,kuşlarında öyle inşallah bol yavrulu sağlıklı olurlar.
Saolasın Çok Teşekkür ederim:)))

gayet güzel mekan..herşeyiylen mükembel olmuş emeğinize sağlık...titizliğiniz kuşlarınıza kümesede yansımış...

Geri