yeni yavru(Beyaz boncuklu)temmuz 2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

çağdaş

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağdaş dursun
Meslek
ziraat mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TLSVIYz3jeg[/youtube]

Maasalah diyerek baslayalım bakalım yoruma evet kus ii ama çekim dedigin gibi biraz günesin ısıgında kalmış fakat günesin ısıgı varsa bendede ısık varr diyor zaten kus bence erken kesmişşin biraz daha ucsaydı keşkee saglık olsun ama eminim bu kusu canlı izlemek daha zevkli olur insallah ekeliginde canlı izleriz.saygılar güle güle besleyin..

Maşallah Çağdaş bey güzel kuş yalnız başlıktan dolayı beyaz bir yavru izlemeyi bekledim :) ve bu arada yeriniz 10 numara tebrikler.

Maşallah güzel yavru ekeliğinde daha iyi olur insallah Birde daha evvel paylaştığınız boz benekli eke (sincan) videosundaki kuşla bir akrabalığı varmı yavrunun onu öğrenmek isterim
Emeğinize sağlık

yorumlarınız için teşekkürler.yavruyu erken kesmemizin nedeni havanın yaklaşık 40 derece olması.hayvanların artık tüy mevsiminde olması.yeni yavruların arka arkaya başlıyor olması.sabah 6-6,5 gibi kalksak bile saat 8 den sonra kuşlar için hırpalayıcı bir sıcak oluyor.Akşama kadar kümesin içinde yanan kuşları o halde akşamları da uçaramıyoruz.bu şekilde 5 yavrunun kanatlarını kestik kısmet olursa tüylerini değiştirdikten sonra izleme imkanımız olur. bu kuşla daha önceki bozbeneklinin akrabalığı varmı ? başlığa yeni yavru (beyaz boncuklu )dememizin sebebi kuşların hepsinin aynı soy olması.yavruyken hangi ana babadan olduğu ayırt edilsin diye yavrulara boncuk takıyoruz.bu yavru beyaz boncuklu.diğer bozbeneklinin annesiyle bu yavrunun annesi kardeş.diğer yavrular da benzer şekilde akrabalar.saygılar..

S A MASALLAH ÇAGDAS KARDESİM SICAKDI ATMACASIYDI BUNCA SARTLARA RAGMEN EMEKLER VERİP BİZLERE SUNDUGUNUZ BU GÜZELLİKLER İÇİN TESEKKÜRLER GÜLE GÜLE BESLEYİN UÇURUN DAHADA GÜZEL OLUR İNSALLAH
PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maşallah

Maşallah Çağdaş kardeş yavru yeni başlamış ama çok güzel bol taklalı,düzgün ve uzun oynuyor,kanatlarını kesmek ile de iyi yapmışsın bu sıcaklardan sonra da tüy mevsimi geliyor hayvanı iyice telef ederdin şimdi tüy ve teleğini düzdükten sonra bir daha uçurursun o zaman daha da güzel olacağını tahmin ediyorum.Emeğine sağlık ayrıca bu videoyu çekip bizlerin seyrine sunmandan doloayı da çok teşekkür ediyorum.Selamlar

selamlar mustafa abi bu sene maasallah çagdaş güzel kuşlar ucurdu bu yıl ii emek verdi sabah erken kalkarak zevk veren kuslar ucurdu ben konusmamızda lafın geçti ankaraya gelecek demiştim gelirse izletiriz diye mesajta atmıs sana neyse hayırlısı yolun düşerse beklerizz ucan olursada izleriz saygılarr..

yeni 2 yavru daha başladı biri boz bir bozdumanlı pazar sabahı bekliyoru m kardeş..

maaşallah güle güle besleyin, çok beğendim.

çağdaş' Alıntı:
yeni 2 yavru daha başladı biri boz bir bozdumanlı pazar sabahı bekliyoru m kardeş..
insallah çagdaş allahtan bir mani olmazsa gelirim keyifli bir pazar olacak desene yeterki kuş ucsun nerde ucan kus varsa ben ordayım gecen haftada dikmendeydim güzel bir gündü insallah burdada güzel vakiti gecirecegimiizi umuyorum salmani abiyede selamlar bu arada benim borcum çogaldı biz bir çagırdık seni maasallah senin 3, 4 oldu izlettirdigin kuş bu sene masaalhaın varr emeklerinin karsılıgını alıyorsun ama saygılar pazar görüşmek üzere.

omer06' Alıntı:
selamlar mustafa abi bu sene maasallah çagdaş güzel kuşlar ucurdu bu yıl ii emek verdi sabah erken kalkarak zevk veren kuslar ucurdu ben konusmamızda lafın geçti ankaraya gelecek demiştim gelirse izletiriz diye mesajta atmıs sana neyse hayırlısı yolun düşerse beklerizz ucan olursada izleriz saygılarr..
Selamun Aleyküm
Evet Ömer kardeş Çağdaş'ın kuşlarını beğeniyorum gelmesi,fişek gitmesi,taklası,kanat sesi ve metresi ile güzel kuşlar işi de biliyor bu yüzden güzel kuşlar uçuruyor gelip hem tanışıp hem de canlı olarak izlemek isterdim ama 12 yıldır gidemediğim memleketim olan Of'a gittim yıllık izinimin büyük bir bölümünü orada akrabalarımı ziyaret ederek geçirdim nasib olursa ilk fırsatta Ankara'ya gelmeye çalışacağım yalnız senin telefon numaranı kaybettim bana özelden yazarsan memnun olurum.Yakın zamanda görüşmek dileğiyle selam ve saygılarımı sunarım.

Maşallah,emeklerinize sağlık.

kanat vermiş olduğumuz bu kuş 1 haftadır antranman alıyor .saatini henüz tamamlamaya başlamadı ancak 7-8 sefer çıkarıyor.

Geri