çağdaş
Üye
- Ad Soyad
- çağdaş dursun
- Meslek
- ziraat mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgRhQfP_9eU[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MAASALAH DÜNDEN ZATEN ISIK VERMEYE BASLAMIŞTI HER GÜN BİRAZ DAHA GÜZELLEŞİYOR AMA GÜÇLÜ OLDUGU BELLİ HEM UZUN GİDİP HEMDE BU KADAR ÇOK SEFER YAPAMAZ YOKSA BENİM İZLEDİGİMDE 15, 16 SEFER ATLAMISTI DAHADA ARTIRMIŞ SEFERLERİNİ MAASALALAH HER GÜN BİRAZ DAHA SÜRATIDA ARTIRIYOR BİZİMKİLER SUANDA YEM YEMEKLE MESGULLER KISTIM BİRAZ YEMLERİNİ ARTIK İCRAAT YAPSINLAR BİR HAFTAYA KANADI GELENLERİ VERİRİRİM HAVAYA EKELERDEN YAVRULARDAN İKİ YAVRUM VAR ZATEN KOVALADIGIM BAKALIM NE YAPACAKLAR HAKEDECEKLERMİ YEMİ SELAMLAR ZORDUR SENİNİ İÇİN SUANDA İSTANBULDA OLMAK AMA SAGLIK OLSUN GÖRÜŞMEK ÜZERE.SAYGILAR.çağdaş' Alıntı:yorumlarınız için teşekkürler.satılmış diyecek bişey bulamıyorum bugüne kadar izlediklerimizin en iyisi olacak diye düşünüyorum.düne göre hem süratlenmiş hem hırslanmıştı.mesafeyi uzatsa da babasından gelen müthiş bir kuvvet var kuşta .çok çalışıyor, uzun oynuyor,takla arası gayet güzel..bir maşallah da benden ....daha güzelini sizlerden izleme imkanımız olur inşallah ..saygılar..........
M.TURAN' Alıntı:Selamun Aleyküm
Maşallah Çağdaş kardeş kuşların havada da güzel yerde de güzel kuş yeni başlamış ama gelmesi,gitmesi taklası,kanat sesi ve metresi çok güzel keşke yerde kenetsız kuşlar bıraksaydın kuş kümesin üstüne değil de yere indirseydi.Birde bu kamera işinden biraz anlayan bir arkadaş bulsaydın daha güzel çekim yapardı.Yine de her şey için teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız uçurmak nasib etsin.
aleykümselam mustafa abi beğendiğine sevindim .aslına bakarsan söylediğinde haklısın keşke sadece kanatsız kuşları çıkarsaydık.ancak bu kuşun anne babasından ilk defa yavru uçuruyoruz.her ne kadar kuşların anne babasını bilsek de yavrunun bu dönemde ne yapacağını kestirmek ilk sıkıladığı zamanlarda kolay olmuyor .bu yüzden yavruları n haricinde tüm kuşları açmak zorunda kaldık.kamera işine gelince tamamen haklısın abi.benden ne kameraman olur ne yönetmen)
işten anlayan bir arkadaş bulmak zorundayız..
saygılar
RAMAZAN42' Alıntı:Selamun Aleyküm.
Maşaallah bozdumanlı yavru çok güzel başlamış, yanılmıyorsam bu şimdiye kadar burada izlediğimiz sizin 3. kuşunuzun videosu. Soy takibini çok güzel yapmışsınız, aynı soy olduğu için de kuşlarınız birbirine çok benzer oyunlar yapmış, iyi de uzun oynuyorlar. Soy takibini devam ettirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık,
kıskanacak birşey yok sinan nerelerdesin sen.beraberde izleriz bir ara.maskeler' Alıntı:çağdaş abi maşallah . kıskandım valla . o bahçede böyle kuş oynatıp izlemek çok güzel. abi emeğinize sağlık selmani abiye selam .
abi memlekete falan gittik geldik . 3 5 sefer derneğe geldim ama karşılaşamadık bi türlü. valla çok isterim çağdaş abi görüşmek üzereçağdaş' Alıntı:kıskanacak birşey yok sinan nerelerdesin sen.beraberde izleriz bir ara.maskeler' Alıntı:çağdaş abi maşallah . kıskandım valla . o bahçede böyle kuş oynatıp izlemek çok güzel. abi emeğinize sağlık selmani abiye selam .
abi sabırla bekliyorumçağdaş' Alıntı:tel.bekle sinan birkaç güne yenisi hazır..