yeni yavru(mor boncuklu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

çağdaş

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağdaş dursun
Meslek
ziraat mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgRhQfP_9eU[/youtube]

maşaallah gelecek vadediyor, güle güle besleyin.

kuşu 2-09-2012 yani bugün izledik ve çekimini yaptık yaklaşık 1 saat 40 dakikalık uçuşundan 20 civarında sefer yaptı.seferleri40-50-60 metre uzunlukta 5-10 takla arası idi.biz selmani abi ile birlikte büyük bir keyfle izledik sizlere de iyi seyirler diliyorum.hala kameranda çekiminde acemiyiz kusura bakmayın..

s a masallah çagdas kardesim emeklerinize saglık bunca olumsuzluklara ragmen atmacaydı tüydü zamandı kus hazırlamak kadar zor bir sey yoktur kendimde dahil buralarda ahkam kesmek kolay seyler bu güzelligi buralarda bizlerle paylasmanız ne güzel tesekkürler çok güzel sesli soluku taklalı vede mesafeli çok begendim akıllandıp yerini yaptıkca daha da güzel olur insallah ses takla mesafe taban ne ararsan var daha ne olsun yerinede hakim güle güle besleyin uçurun kuslarınızda yerinizde çok güzel daha da iyilerine kavusabilmeniz dilegi ile paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

maasallah maasallah yüzbin kere maasallah sov yapmış yine sabah keyifle izlemişşinizidir neyse birde beraber izleriz insalalh işte olay budur kuş oynar altında güzel muhabet yapılır emegine saglık seninde
salmani i abininde bu sene tarih yazdın maasallah bu sene 5mi 6 mı oldu böyle izlettirdigin emeklerini karsılıgını fazlasıyla alıyorsun her tane yemin hakkını veriyorlar vallaha helal olsun tüyü kadar ömrü olsun güle güle besle saygılarımla istanbulda sın ama aklın burdadır şimdi senin yarın ne yapacak diye neyse seni güzel ugurlamış ama ..

yorumlarınız için teşekkürler.satılmış diyecek bişey bulamıyorum bugüne kadar izlediklerimizin en iyisi olacak diye düşünüyorum.düne göre hem süratlenmiş hem hırslanmıştı.mesafeyi uzatsa da babasından gelen müthiş bir kuvvet var kuşta .çok çalışıyor, uzun oynuyor,takla arası gayet güzel..bir maşallah da benden ....daha güzelini sizlerden izleme imkanımız olur inşallah ..saygılar..........

İnişi hariç kuşun tüm hareketleri çok güzel, 1 ay sonra iyice perdahını alır. Hem alçaltır hemde inişi düzeltirse tadından yenmez ustam.Güle güle besle , güle güle uçur.Allah sağlık versin sana ve Selman'a.

Maşallah, kuşu çok beğendim.İnşallah daha iyisinide yapar.Ortamınızda gayet güzel.Güle güle besleyin,keyifli uçurmalar.Saygılar.

çağdaş' Alıntı:
yorumlarınız için teşekkürler.satılmış diyecek bişey bulamıyorum bugüne kadar izlediklerimizin en iyisi olacak diye düşünüyorum.düne göre hem süratlenmiş hem hırslanmıştı.mesafeyi uzatsa da babasından gelen müthiş bir kuvvet var kuşta .çok çalışıyor, uzun oynuyor,takla arası gayet güzel..bir maşallah da benden ....daha güzelini sizlerden izleme imkanımız olur inşallah ..saygılar..........
MAASALAH DÜNDEN ZATEN ISIK VERMEYE BASLAMIŞTI HER GÜN BİRAZ DAHA GÜZELLEŞİYOR AMA GÜÇLÜ OLDUGU BELLİ HEM UZUN GİDİP HEMDE BU KADAR ÇOK SEFER YAPAMAZ YOKSA BENİM İZLEDİGİMDE 15, 16 SEFER ATLAMISTI DAHADA ARTIRMIŞ SEFERLERİNİ MAASALALAH HER GÜN BİRAZ DAHA SÜRATIDA ARTIRIYOR BİZİMKİLER SUANDA YEM YEMEKLE MESGULLER KISTIM BİRAZ YEMLERİNİ ARTIK İCRAAT YAPSINLAR BİR HAFTAYA KANADI GELENLERİ VERİRİRİM HAVAYA EKELERDEN YAVRULARDAN İKİ YAVRUM VAR ZATEN KOVALADIGIM BAKALIM NE YAPACAKLAR HAKEDECEKLERMİ YEMİ SELAMLAR ZORDUR SENİNİ İÇİN SUANDA İSTANBULDA OLMAK AMA SAGLIK OLSUN GÖRÜŞMEK ÜZERE.SAYGILAR.

maşşalah allah nazardan saklasın

maşallah güzel başlamış, o demlik, o tüp ,o arkadaşlık, o gölge ! 4 ü yeter çağdaş bey gerisi teferruat kuş da hakkını vermiş genel itibariyle, Allah mıuhabbetinizi ortamınızı daim etsin, selamlar...

çağdaş abi maşallah . kıskandım valla . o bahçede böyle kuş oynatıp izlemek çok güzel. abi emeğinize sağlık selmani abiye selam .

Selamun Aleyküm
Maşallah Çağdaş kardeş kuşların havada da güzel yerde de güzel kuş yeni başlamış ama gelmesi,gitmesi taklası,kanat sesi ve metresi çok güzel keşke yerde kenetsız kuşlar bıraksaydın kuş kümesin üstüne değil de yere indirseydi.Birde bu kamera işinden biraz anlayan bir arkadaş bulsaydın daha güzel çekim yapardı.Yine de her şey için teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız uçurmak nasib etsin.

masallah abı gelısı taklayı alısı on numara gıdısı mukemmel yalınız ınıste bıraz fazla rahat geldı bana altınıda bıraz sıkılarsa dadından yenmez saygılar

Selamun Aleyküm.
Maşaallah bozdumanlı yavru çok güzel başlamış, yanılmıyorsam bu şimdiye kadar burada izlediğimiz sizin 3. kuşunuzun videosu. Soy takibini çok güzel yapmışsınız, aynı soy olduğu için de kuşlarınız birbirine çok benzer oyunlar yapmış, iyi de uzun oynuyorlar. Soy takibini devam ettirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık,

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Maşallah Çağdaş kardeş kuşların havada da güzel yerde de güzel kuş yeni başlamış ama gelmesi,gitmesi taklası,kanat sesi ve metresi çok güzel keşke yerde kenetsız kuşlar bıraksaydın kuş kümesin üstüne değil de yere indirseydi.Birde bu kamera işinden biraz anlayan bir arkadaş bulsaydın daha güzel çekim yapardı.Yine de her şey için teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız uçurmak nasib etsin.

aleykümselam mustafa abi beğendiğine sevindim .aslına bakarsan söylediğinde haklısın keşke sadece kanatsız kuşları çıkarsaydık.ancak bu kuşun anne babasından ilk defa yavru uçuruyoruz.her ne kadar kuşların anne babasını bilsek de yavrunun bu dönemde ne yapacağını kestirmek ilk sıkıladığı zamanlarda kolay olmuyor .bu yüzden yavruları n haricinde tüm kuşları açmak zorunda kaldık.kamera işine gelince tamamen haklısın abi.benden ne kameraman olur ne yönetmen:))
işten anlayan bir arkadaş bulmak zorundayız..
saygılar

RAMAZAN42' Alıntı:
Selamun Aleyküm.
Maşaallah bozdumanlı yavru çok güzel başlamış, yanılmıyorsam bu şimdiye kadar burada izlediğimiz sizin 3. kuşunuzun videosu. Soy takibini çok güzel yapmışsınız, aynı soy olduğu için de kuşlarınız birbirine çok benzer oyunlar yapmış, iyi de uzun oynuyorlar. Soy takibini devam ettirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık,

teşekkürler.uzun zaman, yeniden video yayyınlayıp yayınlamama konusunda kararsız kalsakta sonuçta yayınlamaya karar verdik.kuşlar aynı soy doğru bu 3.farklı kuşun videosu.bu videodaki yavru ilk yayınladığımız uzun oynayan erkeğin yavrusu .o erkeğin taklası biraz fazlaydı.eşlediğimiz dişiyle yavrunun taklası normale dönmüş kuş daha rahat fişek yapıyor.tahminimiz doğru çıktı.Amam bunun tamamen bir şan oldunğunu da bliliyoruz.ayrıca kuşun hedefe gelişi, sefer sayısı ve sefer uzunluğu çok iyi oldu.15 senedir beslenen bir damarı bir adım daha ileri götürmek için yoğun çaba harcıyoruz.ancak buna çabalarken hem arayışın bitmeyeceğini biliyoruz hem de yavaş yavaş son noktaya yaklaşıyoruz galiba.sonuçta kuşlarda birer canlı..yapabilecekleri sınırlı..herkezin emeğinin karşılığını alması dileğiyle .
saygılar..

masaallah keyifle izledim cok güzel bi kus güle güle besleyin tüyü kadar ömrü olsun

vıdeo benım pcdekı bır sebebden ötürü sonlara dogru dondu.ama izlediğim kadarıyla güzel bır yavru hayırını gorun inşallah

beğendiğinize sevindim kuşu uçurmaya devam ediyoruz .inişi çok daha güzel 7-8 taklalı inmeye başladı ..daha iyileri sizlerin olur inşallah...

maşallah..emeğinize sağlık...umarım kazasız belasız uçurmaya devam edersınız.her şeyin gönlünüzce olması dileği ile..

maşallah emeğinize sağlık.güzel bir soyağacı yapmışsınız , tüm dilekleriniz gönlünüze göre olsun. saygılar

maskeler' Alıntı:
çağdaş abi maşallah . kıskandım valla . o bahçede böyle kuş oynatıp izlemek çok güzel. abi emeğinize sağlık selmani abiye selam .
kıskanacak birşey yok sinan nerelerdesin sen.beraberde izleriz bir ara.

kuşları biraz azaltmak zorundayız özelden mesaj atan arkadaşlarla görüşebiliriz.

çağdaş' Alıntı:
maskeler' Alıntı:
kıskanacak birşey yok sinan nerelerdesin sen.beraberde izleriz bir ara.
abi memlekete falan gittik geldik . 3 5 sefer derneğe geldim ama karşılaşamadık bi türlü. valla çok isterim çağdaş abi görüşmek üzere

tel.bekle sinan birkaç güne yenisi hazır..

çağdaş' Alıntı:
tel.bekle sinan birkaç güne yenisi hazır..
abi sabırla bekliyorum :)

Geri