Yeni Yavrular, Kelebek ve Baskalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar

Bahar ayına girdiğiniz şu günlerde kuşlarımdan bir iki kare sizlerle paylaşmak istedim.

yenimakinekular003ep5.jpg

yenimakinekular008fe1.jpg

yenimakinekular009fr8.jpg

yenimakinekular010lc1.jpg

yenimakinekular016fy2.jpg

yenimakinekular034pa4.jpg

yenimakinekular036pm5.jpg

yenimakinekular031wb0.jpg

yenimakinekular038rl7.jpg

yenimakinekular041jl7.jpg

yenimakinekular042rv8.jpg

yenimakinekular001bi4.jpg

yenimakinekular007zi2.jpg

yenimakinekular020dl7.jpg

yenimakinekular004te5.jpg

yenimakinekular021tp1.jpg

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Re: Yeni Yavrular ve Kelebeklerim

aykut bey merhabalar. paylaşımınız için teşekkürler. kuşlarınız maaşallah çok güzeller. yavrularınız da sağlıklı görülüyor, allah bozmasın. sarı ve kara bangolar (yada baska da deniyor) da çok yakışıklılar. :heyo:
izmir'den sevgi ve saygılar...

Aykut bey kuşlarınız maşallah hem güzel hemde sağlıklı görünüyorlar. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.

Selamlar.
Merhaba. Aykut Bey Maşallah yavrular sağlıklı görünümdeler. İnşallah sağlıklı büyürler.
Bizimle bu güzel görüntüleri paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar,

Paylaştığım konuya mesajları ve görüntülemeleri ile icabet eden ve iyi dileklerini sunan ve sunacak olan sitemiz siz değerli sakinlerine sonsuz teşekkürler..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

AYKUT BEY MERHABA BEN HASAN KUŞLARINIZ COK GUZEL MAŞALLAH BISEY SORUCAM SIZE YERINIZ BALKONDA MI YOKSA BAHCEDEMI BUNU MERAK ETTIM BENDE BALKONDA BESLEMEYE CALISIYORUM 7 TANE KELEBEGIM VARDA ONDAN SORDUM

Selamlar Hasan Bey,

İyi dilekleriniz için öncelikle teşekkürlerimi bildiririm, güvercinlerimi bahçede beslemekteyim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ELİNİZDE SATILIK DİŞİ GEMLİ KELEBEK VEYA KATABOZALI TAKIM VAR MI VE HANGI ILDEYDINIZ AYKUT BEY

Selamlar Hasan Bey,

Sizin yöresel terimleriniz farklı ama belki sözünü ettiğiniz kostümler bende vardır. Benim elimde bulunan kelebek (Saya) kostümleri ;

Beyaz Kelebek
Şeş Kelebek
Karakafa-kuyruk Kelebek
Açıkbozalı Kelebek
Karanfıllı siyah Kelebek

Ben kuş satmıyorum hobi olarak yaptığım için amatör ruhunu koruyorum, Marmaris de yaşıyorum. Kuşlarımın çoğunun resimleri sitede bulunmaktadır. Ulaşım sorununu hallede bildiğin sürece size uygun zamanda bir çift hediye edebilirim.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

aykut slm nasılsın maşallah bereketli bir mevsim yaşıyorsun anlaşılan.devamını dilerim inleallah en iyilerini elde edersin.paylaşım için teşekkürler...

aykut abi maşallahları var.özellikle başkalara bayıldım.
sağlıklı günler.

slm lar aykut abi adaşız kuşların hem temiz hemde saglıklı görünüyo baskalar daha cok ilgimi çekti ben de 15 tane mardin var 10 tane baska ayrı ayrı kümesteler

çok güzeller gülegüle besle :buyrun:

maaşallah çok güzel keelebekler seneyede 10 katı fazla yavru alırsın inş..

aykut abi kusların güzael nazar deymedin insallah benimde böle kuslarım olur su anda war ama daha qüsel yavrularım olur seninkiler gibi inşallah

Selamlar Sinan Bey,

İnşallah herşey gönlüne göre olur güzel yavrular alırsın, iyi dilek ve temennilerin içinde teşekkürler...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

arkadaşım kümesinde güzel kuşların ve yavrularında maşşallah...

MRB. KUŞLAR VE KÜMES OLDUKÇA BAKIMLI
BANGOLAR GÜZEL.İLGİ GÖSTERMEK GEREK GÜZEL OLMALARI İÇİN BRAVO
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
HAVACI
MAHİR ÇAKIR.BURSA

Geri