dushekimi
Üye
- Ad Soyad
- mehmet fenerci
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kuşlar
BUNLARDA OCAK AYI İTİBARİYLE YEM EDÜŞMÜŞ YENİ YAVRULAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omennn' Alıntı:slm abi kuşlrın güsel ama biras fazla kirliler bence...
tekço' Alıntı:değerli arkadaşım mehmet bey telkuyrukların capları cok güzel,kanat sitilleride güzeldir muhakkak.yanılmıyorsam siz gönende ikamet ediyorsunuz.gönene çok gelir giderim.yeğenim orada oturuyor.SAYGILAR.
SerdarBRS' Alıntı:Eline Emegine saglık Kardesim, gercekten masallahlari var yavrularin, sanirim bereketli bir sezon gecireceksin, insallahda oyle olur, soyle 15-20 gune kadar tam oturakli olur hepsi, o zaman herseyleriyle 4/4 luk kelebek olacaktir
dushekimi' Alıntı:SerdarBRS' Alıntı:Eline Emegine saglık Kardesim, gercekten masallahlari var yavrularin, sanirim bereketli bir sezon gecireceksin, insallahda oyle olur, soyle 15-20 gune kadar tam oturakli olur hepsi, o zaman herseyleriyle 4/4 luk kelebek olacaktir
sağolasın dostum. benşm sezonda kışın. napalım biraz zahmetli oluyor yavru alımı ama ne kadarda zehmetli olsa o kadar zevk veriyor bana.yanlarında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.yazında oturup seyredecez usta. senide beklerim uzak değiliz ya atlar gelirsin :hhh: merak etme seni boş göndermem burdan.ne derler sevinçler ve güzellikler paylaşıldıkça artar selametle....