YENİ YAVRULAR (SAYA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
BUNLARDA OCAK AYI İTİBARİYLE YEM EDÜŞMÜŞ YENİ YAVRULAR

Ekli dosyalar

• DSC03012.webp
    DSC03012.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,563
  • DSC03022.webp
    DSC03022.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,572
  • DSC03038.webp
    DSC03038.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,568
  • DSC03016.webp
    DSC03016.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,573
  • DSC03019.webp
    DSC03019.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,567
  • DSC03020.webp
    DSC03020.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,572
  • DSC03021.webp
    DSC03021.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,586
maşallah mehmet abi yavruların çok sağlıklı görünüyor ALLAH uzun ömür versin karakuyrukların yine muhteşem.
uşaktan saygılar.
önder özaydın.

slm abi kuşlrın güsel ama biras fazla kirliler bence...

Maşallah;
Hastalıksız kümesler.

omennn' Alıntı:
slm abi kuşlrın güsel ama biras fazla kirliler bence...

eyvallah kardeş, malum kışın birşey yapamıyorum, ortamı sıcak tutmak için, yaz bi gelsinde bak nasıl parlıyorlar, yavruların kirlilği biraz da kendim doyurduğum içindir, yoksa bu kadar sağlıklı olmaları çok zor, her akşam aralıksız hepsine takviye yaparım, önemli olan sağlıklı olmaları,

Selamlar Mehmet bey.Yavrularınızın maşallahı var,tel kuyruk yavrular ayrıca çok güzeller iyi uçuşlar dilerim.
Bu arada yaz dönemi için sizden söz bekliyorum,bu dönüşe meraklı kardeşinizide böyle güzel kuşlardan mahrum bırakmazsınız umarım.

Selamlar Mehmet bey,

Bu aylarda Balıkesir gibi soğuk bir iklime sahip olan ilimizde böyle yavrular almak güvercinlerinize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanın en anlamlı belgesi. Allah sağlık bir şekilde büyütmeyi uçurmayı ve eşleştirmeyi nasip etsin. Allah nazardan korusun... :oley:

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Eyvallah Aykut abi, aynen dediğin gibi, yavrulara gözüm gibi bakıyorum, maalum bu havada, sabah çatıdaki suları donduran havada, yavrulara bakmadan büyütmek çok zor. her gece aralıksız takviye yapıyorum, ve karşılığınıda aldığımı sanıyorum, neşeli olduklarında değmeyin keyfime, çok şükür kışın başından bu yana 1 yavrum öldü, diğerleri hepsi bu mevsimin yavrularıdır.

ayrıca ertuğrul, dostum yaş ve adres bilgilerini tam girersen daha iyi iletişim kurarız, tel kuyruklarala gelince hiç sorun olmaz, sen yazın gel söz sana bir çift hediyem olur,

slm mehmet abi kusların gercekten cok guzel gorunuyor ozellıkle tel kuyruklar...
suan sadece bango beslıyorum ama baharda ılk ısım kelebek temın etmektır bol yavru almanız dılegıyle saglıklı kumesler

Mehmet abi gerçekten kuşlarınında seninde maşallahın var.
Takviye yöntemi ile yavru büyütmek her babayiğitin harcı değil.
Çalışmalarınızın devamını dileriz.

değerli arkadaşım mehmet bey telkuyrukların capları cok güzel,kanat sitilleride güzeldir muhakkak.yanılmıyorsam siz gönende ikamet ediyorsunuz.gönene çok gelir giderim.yeğenim orada oturuyor.SAYGILAR.

Eline Emegine saglık Kardesim, gercekten masallahlari var yavrularin, sanirim bereketli bir sezon gecireceksin, insallahda oyle olur, soyle 15-20 gune kadar tam oturakli olur hepsi, o zaman herseyleriyle 4/4 luk kelebek olacaktir :)

tekço' Alıntı:
değerli arkadaşım mehmet bey telkuyrukların capları cok güzel,kanat sitilleride güzeldir muhakkak.yanılmıyorsam siz gönende ikamet ediyorsunuz.gönene çok gelir giderim.yeğenim orada oturuyor.SAYGILAR.

merhaba mehmet abi geldğinde görüşelim.memnun olurum.

SerdarBRS' Alıntı:
Eline Emegine saglık Kardesim, gercekten masallahlari var yavrularin, sanirim bereketli bir sezon gecireceksin, insallahda oyle olur, soyle 15-20 gune kadar tam oturakli olur hepsi, o zaman herseyleriyle 4/4 luk kelebek olacaktir :)

sağolasın dostum. benşm sezonda kışın. napalım biraz zahmetli oluyor yavru alımı ama ne kadarda zehmetli olsa o kadar zevk veriyor bana.yanlarında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.yazında oturup seyredecez usta. senide beklerim uzak değiliz ya atlar gelirsin :hhh: merak etme seni boş göndermem burdan.ne derler sevinçler ve güzellikler paylaşıldıkça artar :) selametle....

dushekimi' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:

sağolasın dostum. benşm sezonda kışın. napalım biraz zahmetli oluyor yavru alımı ama ne kadarda zehmetli olsa o kadar zevk veriyor bana.yanlarında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.yazında oturup seyredecez usta. senide beklerim uzak değiliz ya atlar gelirsin :hhh: merak etme seni boş göndermem burdan.ne derler sevinçler ve güzellikler paylaşıldıkça artar :) selametle....

Sevgili ve Degerli Kuscular.Org UYESİ Ömer ÖZKURT kardesimede gonderelim birer cift Kelebekde kus beslemek neymis anlasin :)

olur, hiç sorun değil, hele bi üretimi artıralım, eşe dosta dağıtırız

Geri