Yeni yavrularımdan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar,

Bu senenin ilk yavrularından bazılarının resimlerini sizlerle paylaşmak istedim;

Arap-beyaz eşleşmesinin ilk yavrularından ;

pic0123wg8.jpg

kardeşi ;
pic0127wk9.jpg

Kahve baskanın ilk yavruları ;
pic0128ff3.jpg

Arap baskanın ilk yavruları ;
pic0135mp2.jpg

kardeşi ;
pic0136ba5.jpg

Şeşlerin ilk yuvrularından ;
pic0134rp2.jpg

Genel kuşarımın resimleri ;
pic0130zy4.jpg

pic0131lq4.jpg

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Aykut abi,yavruların maşallahı var,ayrıca çokta sağlıklı gözüküyorlar,ömürlerinin ve performanslarının bol olmasını temenni ederim.

Selamlar

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım bu sene tüm güvercin sevenlerin, besleyenlerin gönüllerine göre geçer..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ayku abi allah daha çok yavru almayı nasip etsin.maşallah diyelim de nazar değmesin.

benimkilerde artık büyüyor

Maasallah abi güzel kuslar.Ayrica duan icinde sagol.

sarı baskalar dan satılık varmı beslemek ısterımde satılıksa bir goruselım [email protected]

Selamlar

Bu sarı baskalar ile ilgili olarak size mail attım..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar

Bu sarı baskalar ile ilgili olarak size mail attım..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

maşallah allah nazardan saklasın

maşallah kuşlarınız saglıklı ve güzeller ama sarı başlar daha güzel hoşuma gitti bol yavrulu günler saygılar

Maşşallah güvercinleriniz ve beslediğiniz ortam çok hoş.Tüyleri kadar ömürleri olsun.Saygılar...

maşallah çok güzeller (:

aykut bey ben istanbulda oturuyorum fakat güvercimlerim muğla kayım pederim bakıyor ben senede 2 veya3gelip kuşlara bakıyorum kuşlara gerekli olan baza sarf malzeme esiklerini getirip kuşların eşleştirilmesi ve çıkan yavruların yasıl oldukları takip ediyorum inşallah geldihim zaman müsayit birzaman olursa tanışmak isterim .

Maşallah Kuşlar sağlıklı görünüyor.Bol yavrular almanız dileğimle. Fakat baskaların gagaları yerinde değil.

maşallah kuşalrınız çok iyi bendede kahve baskalardan bi çift mevcut en üz 3.5 aylıklar çok ürkek kuşlarım nedenini bilmiyorum.. gerçekten baskalar taklacılardan sonraki en iyi kuşlar bence :) paylaşım için teşekkürler güzel :)

mustafa23226' Alıntı:
maşallah kuşalrınız çok iyi bendede kahve baskalardan bi çift mevcut en üz 3.5 aylıklar çok ürkek kuşlarım nedenini bilmiyorum.. gerçekten baskalar taklacılardan sonraki en iyi kuşlar bence :) paylaşım için teşekkürler güzel :)

Selamlar Mustafa bey,

Baskalar iyi huylu ve kolay eğitim verilen güvercin cinslerinden biridir. Benim baska ile ilgili bir anımı size aktarayım, arap baska ciftimden birinin erkeğini şahin kapmıştı, yavrulara bakmak bana kaldı birini büyütebildim yavrunun, bu yavru beni babası, annesi gibi benimsedi, inanması güç gelebilir, peşimden ucuyor durduğum yerde gelip omuzuma konuyor, elimden başka bir yerden yem yemiyordu. Arkadaşlarım bu kuş es olmaz sen varken dediler, bende istemeye, istemeye de olsa çok iyi bakacağını bildiğim bir arkadaşıma doğasını bozmamak için hediye ettim. Orada eş aldı, yavruları oldu, tabi beni unuttu, baskalar ilk güvercin beslemeye başlayanlar için zahmetsiz güvercinlerdir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

RESİMLERİ GÖREMEDİM AYKUT ABİ YA :(

bukalemun201' Alıntı:
RESİMLERİ GÖREMEDİM AYKUT ABİ YA :(

Selamlar,

Neden göremedin, ben görebiliyorum.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri