max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
max1' Alıntı:her şeyin orjinali bencede güzeldir.ama elimde ortaya çıkan yavruların dışında elimde ne bir malatya erkeği nede bir demkeş dişisi var.ortaya bu yüzden yandaki avadar resindeki kuş ortaya çıktı ve artık ben bunlara malatya taklacıları diyebiliyorum.alın size bir altın bilgi daha (bol paçalı ile normal paçalı kuş eş tutulduğunda takka ve perçem özelliğide var ise ortaya demkeş çıkıyor.DENENMİŞTİR)
kuşları bu şekilde eş tutmayı bende kabul etmiyorum ama olmayınca olmuyor işte ne malatyaya nede muğlaya gidebilirim.ortaya çıkan kuşlar süs kuşlarının bulunduğu bölümde çayka ya da çok benziyorlar.foruma azda olsa katkıda bulunmaya çalışıyorum elimden geldiğince hiçmi duyan yok bir malatya erkeği lazım işte.malatyaya yolun düşerse diye arkadaşın biri 1 çift hediye edecekmiş ama nasıl gideyim.çaresiz halen demkeş ve malatyadan yavru alıyorum ne yapayımÖmer ÖZKURT' Alıntı:evet bencede yanlış bir çalışma yapmışınız belki zorunluluktan ama olsun ben bunu bahane olarak kabul etmiyorum.
iki alakası olmayan ırk.